مریـــــــــــــــــــــم بانو


از جمله غذاهای که معمولا و شدیدا مورد پسند همه بخصوص بچه ها ست ،سوسیس هست و چقدر خوبه که عزیزی مثل شف طیبه اینو آموزش داده تا ما با خیال راحت و بدون عذاب وجدان یه غذای سالم بخوریم.  نمیتونم تضمین بدم که طعم این سوسیس دقیقا مثل سوسیس های بازار بشه اما به نظر من که خوبه. مخصوصا که دخملی دوست داشت و حسابی خورد و من با خیالی راحت نگاهش میکردم.

 

مواد لازم:

سينه مرغ يك عدد
نان تست دو عدد
شير 3 تا 4 ق غ
خامه 200 ميلي ليتر
سفيده تخم مرغ 3 عدد
نمك يك چهارم ق چ

طرز تهیه:

دو اسلايس نان تست برداريد توي ظرف بذاريد و روش شير بريزيد و اجازه بديد نرم شه

 

 

سينه مرغ رو تيكه كنيد و توي بلندر بريزيد
سفيده تخم مرغ رو بهش اضافه كنيد
نكته: بسيار مهمه كه مرغ كاملا سرد باشه. بسيار مهمه كه سفيده تخم مرغ كاملا سرد باشه. شير كاملا سرد باشه. خامه كاملا سرد باشه. حتي بلندر هم بايد سرد باشه. اميدوارم جدي بگيريد
بلندر رو روشن ميكينم و خوب ميكسش ميكنيم. اگه نيازه با قاشق همش ميزنيم و باز بلند ميكنيم

 

 

نون رو توي مشت ميگيريم و ميچلونيم تا شير اضافي ازش گرفته شه
با نمك توي بلندر ميندازيم و باز ميكس ميكنيم

خامه رو اضافه ميكنيم و خوب بلند ميكنيم. در صورت نياز چند بار با قاشق مخلوط كرده و باز بلند ميكنيم

 

 

سطح كار رو مرطوب ميكنيم (كه سلفون به سطح كار نچسبه)
سلفون رو روي سطح كار باز ميكنيم. به اندازه يك وجب از سلفون رو قيچي ميكنيم
مقداري از مخلوط رو توي يه كيسه يا يه زيپ لاك يا يه قيف قنادي ميريزيم. نوك قيف رو به اندازه مورد نظر قيچي ميكنيم
به فاصله يكي دو سانت از لبه سلفون يه تيوپ از مخلوط پايپ ميكنيم
قطر سوسيس دست خودتونه من حدود دو و نيم سانت ميگيرم

 

 

حالا لبه سلفون رو روي تيوپ گذاشته و رولش ميكنيم تا به انتهاي سلفون برسيم
سوسيس رو بلند ميكنيم و دو دستي ابتدا و انتهاي سلفون رو با انگشت شست و اشاره رو به جلو فشار ميديم تا سوسيس توي تيوپ خوب جمع شه و شل و ول نباشه.سر و ته سلفون رو دقيقا نزديك به سوسيس گره ميزنيم و اضافيش رو قيچي ميكنيم

با نخ معمولي سوسيس رو به سوسيسهاي كوچكتر تقسيم ميكنيم. كافيه نخ رو محكم دور تيوپ بپيچيم و دو سر نخ رو بكشيم تا سوسيسها فرم بگيرن. بعد يه گره ساده ميزنيم و اضافي نخ رو قيچي ميكنيم. ميتونيد هر تيوپ رو به دو يا سه يا چهار سوسيس تقسيم كنيد
به همين ترتيب اينقدر اينكار رو تكرار ميكنيم تا موس تمام شه
تعداد سوسيسها بستگي به سايزشون داره پس من نميتونم دقيقا بگم چند سوسيس بدست مياد اما با قطر دو و نيم سانت حدود 20 تا سوسيس 6 سانتي خواهيم داشت. بازم ميگم كه نميشه تعداد دقيق رو گفت چون سايزها رو نميشه استاندارد در آورد. سينه مرغ هم كوچيك و بزرگ داره.

 

 

توي ديگ ميذاريمشون. توش آب معمولي ميريزيم تا اندازه اي كه روي سوسيسها رو بپوشونه.

روش يه "كارتوش" قرار ميديم. يعني اينكه با كاغذ روغني يه دايره به اندازه قطر ديگ درست ميكنيم و وسطش رو هم يه دايره كوچيك جدا ميكنيم و روي سوسيسها قرار ميديم. اين باعث ميشه كه سوسيسها توي آب شناور بمونن و روي آب واينستن
اجازه ميديم آب به جوش بياد بعد زيرش رو كم ميكنيم و ميذاريم 6 دقيقه بپزه. بعد خاموشش ميكنيم و ميذاريم به همون حالت بمونه تا اينكه سرد شه

 

 

سر و ته كاور سوسيسها رو قيچي ميكنيم و يه فشار ميديم تا سوسيس بپره بيرون. ديگه آماده است. ميتونيم به همين حالت توي زيپ لاك ريخته و فريزش كنيم. البته با كاور هم ميتونيد فريز كنيد. اما به نظر من بعد جدا كردن كاور بيشتر وقت ميگيره.

 

 

توي تابه كمي روغن ميريزيم و سوسيسها رو ميريزيم توش (به اندازه مصرف اون روز) بعد مقداري كره اضافه ميكنيم (البته اگه رژيم داريد كه هيچي) و سوسيسها رو تفت ميديم تا طلايي شن
يا اينكه گريل ميكنيم

 

مثل همیشه من این غذاها رو با سس فلفلی که خودم درست کردم و بسیار خوش طعم هست سرو کردم. ضمنا عین مطلب سایت شف طیبه رو گپی کردم براتون. برید این سوسیس ترد و خوشمزه رو درست کنید و کنار عزیزانتون میل کنید.



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک سیب و لیمو


استیک مرغ فلفلی


پاپ کورن


آش ترخینه کرمانشاهی






نظرات شما


میترا :

سلام عزیزم
بی نظیررررررررررررررررررررره
ممنون از آموزش خوبت
دست گلت درد نکنه عالییییییییییییییییییییییییی

*******************

سلام عزیزم

ممنونم بخاطر حضورت و نظر ارزشمندت دوست هنرمندم

 

sara :

سلام بسیار عالی وکاملا سالم و مقوی راستی اگه بلندر نداشته باشیم چه کار باید کرد آخه نمیشه از این غذای خوشمزه گذشت ممنون

 

*******************8

 

سلام عزیزم. ممنون از لطفتون  فکر کنم بشه مرغ رو چرخ کرد البته دو بار 

مری :

سلام دوست خیلی خیلی هنرمندم ممنون عالی بود خیلی باید خوشمزه باشه.

 

***************

 

سلام عزیزم. ممنون از لطفت.

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: