الی بانو


به به هرچی از خوشمزگی این آش بگم کم گفتم

مطمئنم اگه درست کنید عاشقش میشید

خیلی هم درست کردنش راحته عزیزان...این آش منصوب به شهر ملایر هست

 

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

بادمجان:1 کیلو

پیاز درشت: 2 یا 3 عدد

سیر: 3 تا 5 حبه

نخود پخته: 1 لیوان

عدس پخته: 3/4 لیوان

کشک: 1لیوان

آب گوشت یا آب حدود 4 یا 5 لیوان

در صورت نبود آب گوشت 1 بسته عصاره گوشت لازم دارید

آرد:1 قاشق غذاخوری سر پر

نمک و فلفل و زردچوبه

 

 

ابتدا 1 دونه از پیازها رو خرد کرده و توی قابلمه با روغن بریزید و بذارید روی حرارت تا کمی طلایی بشه

بعد سیر رنده شده رو اضافه کنید

زردچوبه و فلفل هم اضافه کنید

 

 

بادمجانها رو ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و شعله رو کم کنید (نه خیلی کم)در قابلمه رو هم بذارید تا بادمجان ها نیمه سرخ و نرم بشن

البته هر چند دقیقه یکبار با یه کفگیر یا قاشق همش بزنید یه یکدست سرخ بشن

 

 

 

بعد از این مرحله حبوبات  و آب گوشت رو اضافه کنید (من آب گوشت نداشتم و  آب جوش ریختم)

اگه آب گوشت نداشتید یه بسته عصاره گوشت رو الان اضافه کنید

 

 

 

حالا 1 قاشق آرد رو با 1/4 لیوان آب سرد مخلوط کنید و به آش اضافه کنید

 

 

زیر آش رو کم کنید درش رو ببندید تا آش بپزه و بادمجانها له بشن

حدود نیم ساعت تا 45 دقیقه طول میکشه

تو این فاصله کشک رو با نصف لیوان آب مخلوط و روی حرارت کم بذارید تا بجوشه

و پیازهایی که داشتید رو هم خلالی خرد کرده و روی حرارت نسبتا ملایم با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی بشن

کم زردچوبه و فلفل هم بهش اضافه کنید

 

 

خب حالا 45 دقیقه گذشته

کشک و نصف پیاز داغ رو به آش اضافه کنید و هم بزنید

نمک غذا رو هم الان اندازه کنید

شعله رو یکم بیشتر کنید و مدام آش رو  هم بزنید تا آش شروع به جوشیدن کنه

اینکار برای اینه که آش به اصطلاح بریده نشه

 

 

15 دقیقه دیگه با حرارت کم بذارید آش خو جا بیفته و قل های کوچیک بندازه الان دیگه آش حاضره

 

 

توی ظرف مورد نظر کشیده روش رو با پیاز داغ و یا نعنا داغ تزیین کنید

و نوش جـــــــــــــان

خیــــــــــــــــــــــــــــــــلی خوشمزه اس 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





بریونی مازندرانی


جوجه چینی 2


آموزش و طرز تهیه استیک دسته دار


شیرینی ایتالیایی (krumiri)






نظرات شما


فاطمه :
سلام دوستان من عاشق آشپزی ام.اما چون دو نفریم کمتر واسه
پخت و پز انگیزه دارم بیشتر غذاهای راحت واماده درست میکنم
دلم میخواد اینجا نظر بدم تا اینکه یه جور انگیزه ومحرک
داشته باشم ممنون میشم اگه توجه و راهنمایی بشه.:-)
maryam :
خیلی خوب بود دست گلتون درد نکنه ولی یه سوال داشتم میشه به جای کشک از ماست یا شیر استفاده کرد؟
******************************************
خواهش میکنم
شیر که نه نمیشه اما با ماست سفت و ترش فکر کنم خوب شه...مخلوط ماست و کشک هم خوبه
اما با کشک خوب کلا یه چیز دیگه اس
زینب :
این آش لعاب داره؟
*******************
بله
منیره :

عااااالی بود عااااالی...

********************************

نوش جان

بهار :

سلام من هم چند بار تا حالا اين اش را درست كردم بسيار عالي و خوشمزه هست فقط من كمي بلغور گندم هم اضافه ميكنم . دستتون درد نكنه

**************************************************************

سلام نوش جانتون...به به حتما با بلغور هم امتحان میکنم حتما خوشمزه میشه

mehrsun :

سلام بر بانوی هنرمند
من این آش رو دوبار درست کردم خیلییییییییییییییی طرفدار داشت
ممنونم ازت

***************************

سلام عزیزم ممنونم از شما لطف دارید

نوش جان 

سحر :
به به نوش جوووووووون
آشپزی رنگین کمان :

واااااااای دهنم آب افتاد
از ظاهرش مشخصه که خیلی خوشمزه شده
نوش جونتون...

**************************

بله خیلی خوشمزه اس 

شما هم که ماشاالله خیلی کدبانوئید حتما امتحانش کنید

وبلاگتون عالی بود

میترا :

سلام عزیزم
به به........عجب آشیییییییییییییی
چه رنگی داره...
دستت طلا..

-*************************

سلام دوستم

جات خالی بود عالیه طعمش

حتما امتحانش کن

تکتم (دکتر آشپز) :

واااااااااااااااااااااااایییییییییییییییی بشدت دلم خواست. گذاشتمش تو دستور کار. اتفاقا دیروز بادمجان خریدم.

******************************************

حتما امتحانش کن دکتر تکتم عزیز

خیلییییییییییییییییییی خوشمزه اس

هستی :

عالی
عکسا که خیلی اشتهابرانگیز هستن
مزه هم بدون شک عالی
فرصت کردید پیشمون بیایید خوشحال میشیم

--------------------------

ممنونم هستی جون

چشم حتما

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: