الی بانو


ورژن های زیادی از کوکو گذاشتم

این یکی خیلی راحته و در عین حال خیـــــــــــــــــــــــــــلی خوشمزه و خوش رنگه

 

مواد لازم:

سیب زمینی : 5 عدد

تخم مرغ :4 عدد

زرشک:3 تا 4 قاشق غ خ

جعفری: 5 قاشق غ خ

نمک و فلفل و زردچوبه

زعفران دمکرده :1 قاشق غ خ

روغن برای سرخ کردن

 

 

سیب زمینی ها رو بپزید

بعد اونا رو له کنید و جعفری و زرشک و نمک و فلفل و زردچوبه (زردچوبه خیلی کم بریزید که عطر زعفران رو نگیره)

و زعفران رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست بشه

 

تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و تا جایی تخم مرغ اضافه کنید که یه مایه نه شل و نه سفت داشته باشید

مایه کوکو هر چی سفت باشه کوکو خراب میشه

پس اگه یکم شل تر شد نگران نشید

 

کف تابه نچسب (تفلون یا چدن ) یا تابه دو طرفه رو روغن بریزید و چرب کنید (تابه دوطرفه خیلی کارتون رو راحت میکنه)

تابه رو روی حرارت متوسط بذارید تا داغ بشه

 

مایه کوکو رو تو تابه پهن کنید و در تابه رو ببندید و بذارید یه طرف کوکو طلایی و برشته بشه

سپس اگه تابه دو طرف هاس خیلی راحت تابه رو برگردونید و بذارید طرف دیگه کوکو طلایی بشه

 

 

دست اخر برش بزنید و سرو کنید

 

 

من کوکو رو با سس فلفل و کچاپ کنار سالاد کاهوی پر سس و خیارشور و گوجه خیلی دوس دارم

به نظرم خیلی خوشمزه اس

حتما این کوکوی خوش عطر و طعم زعفرانی رو امتحان کنید

 

 

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





منوی بهمن ماه در کارگاه آنلاین آشپز هنرمند


نشا


کیک ساده


کرپ تن ماهی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: