الی بانو


این دستور عالی رو من از شف طیبه عزیز یاد گرفتم WWW.cheftayebeh.ir

بسیار عالی و خوشمزه بود 

و البته یه غذای راحت بود به نظر من

اين مدل كبه كه  ميبينيد اسمش هست "كبه البطاطس" يا كبه سيب زميني.
 
كه عملا اگر به ظاهرش نگاه كنيد يك نوع پاي سيب زميني و گوشته. بسيار خوشمزه است
 
چون اكثر آدمها گوشت و سيب زميني رو دوست دارند و ظاهر شيكي هم داره.
 
 
 
 
 
براي لايه سيب زميني:
 
سيب زميني 800 گرم
 
بلغور ريز گندم سه چهارم ليوان
 
تخم مرغ يك عدد
 
جوز هندي رنده شده يك شانزدهم ق چ
 
فلفل سفيد و نمك
 
 
براي لايه گوشت:
 
گوشت چرخ كرده 200 گرم
 
پياز 1 عدد
 
روغن زيتون 2 ق غ
 
زردچوبه نصف ق چ
 
دارچين ربع ق چ
 
زنجبيل يك هشتم ق چ
 
پودر تخم گشنيز يك هشتم ق چ
 
پودر خردل يك هشتم ق چ (اینو نداشتم و نریختم)
 
پودر ميخك يك هشتم ق چ (این هم نریختم)
 
فلفل قرمز و نمك
 
آب ليمو 3 ق غ
 
بادام زميني 1 ق غ
 
ميكس تخمه كدو و تخمه هندوانه و تخمه آفتاب گردان 2 ق غ
 
 
روغن  یا روغن زیتون يا كره براي روي كبه ربع ليوان

 

 

بلغور ریز گندم (اگه ریز نبود کمی آسیابش کنید) رو یک ربع توی آب بریزید تا خیس بخوره و بعد آبش رو کامل بگیرید

این قضیه خیلییییییییییییییییی مهمه که آبش رو بگیرید

سیب زمینی رو هم بذارید آب پز بشه یا تو ماکروفر کبابیش کنید 

 

توی تابه مایه گوشتی رو درست کنید به این صورت:

1 پیاز رو خلالی کرده و 2 دقیقه توی روغن تفت بدید و ادویه ها رو بهش اضافه کنید

گوشت رو هم اضافه کرده و بذارید تفت بخوره تا قهوه ای رنگ بشه

سپس آبلیمو و نمک و فلفل رو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید

آجیل ها رو هم اضافه و مخلوط کنید

 

 

سیب زمینی پخته رو خوب له کنید و بلغور نرم و آب گرفته رو بهش اضافه کنید

ادویه ها و تخم مرغ رو هم اضافه کنید و مخلوطش کنید تا یکدست  و خمیری بشه (با دست چنگ بزنید بهتره)

در این مرحله کمی نمک هم میتونید اضافه کنید

 

 

 

 

 

فر روی 180 درجه روشن کنید

کف ظرف مورد نظرتون رو با روغن زیتون یا روغن یا کره چرب کنید (ظرفی انتخاب کنید که تحمل دمای فر رو داشته باشه)

 

 

نیمی از خمیر رو توی ظرف بریزید و با دست خیس صافش کنید

 

 

مایه گوشتی رو اضافه کنید

 

 

بقیه خمیر رو اضافه کرده و باز با دست خیس صافش کنید

با یه کارد خیس برش های عمودی و افقی عمیق روی کبه ایجاد کنید

هر بار کارد رو بشورید که برش ها تمیز باشه

بعد روی سطح میتونید با پشت کارد طرح بندازید (این دیگه عمیق نیست)

 

 

اون ربع لیوان کره ذوب شده یا روغن زیتون رو روی سطح کبه بریزید

این کار برای زیبا و طلایی شدن کبه خیــــــــــــلی مهمه پس حتما انجامش بدید

 

 

این دوتا کوچولو هم برای ماهانه:

 

 

حالا ظرف رو به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر بذارید

می بینید که روی کبه پف میکنه و بالا میاد

بعد از این زمان شعله پایین رو خاموش و گریل رو روشن کنید تا روی کبه هم طلایی و برشته بشه

حدود 5 تا 6 دقیقه کافیه ...مراقب باشید نسوزه 

 

 

طلايي و زيبا و خوشمزه
 
ديگه سيب زميني و گوشت رو همه دوست دارند. اون آجيلها هم يه طعم جالب و كرانچي به غذا اضافه ميكنند.
 
هم خيلي خوشمزه است هم خيلي خوشگل و سريعه.
 
اجازه بديد كمي سرد شه و به راحتي برش زده و سرو كنيد.
 
 
 
 
 
تركيب بلغور گندم چه با گوشت چه با سيب زميني بسيار خوشمزه است. كبه ها رو حتما امتحان كنيد.

 

 

 

نوش جان



به شما پیشنهاد میکنیم :





خرما کره ای توپی


چیزکیک مربای آلبالو


صبحانه(فقط عکس)


اسفناج پلو






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: