الی بانو


این دستور بامیه یکی از بهترین رسپی ها برای این شیرینی هست

یه شیرینی با بافت و مرکز ترد و کم شیرینی و پوشش شیرین و خوشمزه که یه تعادل عالی در طعم بامیه ایجاد میکنه

خیلی هم راحت درست میشه و شما در عرض 1 ساعت میتونید کلی بامیه خوشمزه درست کنید

 

برای دیدن مقیاس ها و تبدیل به پیمانه به اینجــــــــــــا مراجعه کنید

 

 

مواد لازم:من البته با نصف این مواد درست کردم

آرد : 170 گرم

تخم مرغ ریز: 4 عدد 

آب: 250 میلی لیتر 

کره:1 قاشق غ خ

 

مواد لازم برای تهیه شربت:

شکر: 2 لیوان

آب : 1 لیوان

گلاب : 2 تا 4 قاشق غ خ

زعفران: 1/4 قاشق چ خوری پودر شده

آب لیمو ترش:1قاشق چ خ

 

 

ابتدا شربت رو درست کنید:

آب و شکر و آبلیمو رو در قابلمه ریخته و روی حرارت بذارید تا شکر حل بشه و شروع به جوشیدن کنه

زعفران و گلاب رو هم اضافه کنید و اجازه بدید با حرارت متوسط شربت غلیظ بشه طوری که اگه یکمشو تو یه قاشق تو یخچال بذارید 

کشدار باشه

پس باید شربت غلیظ و کشدار باشه وگرنه ممکنه بامیه خمیر بشه

 

برای بامیه:

آب و کره رو توی یه قابلمه ریخته و روی حرارت بذارید تا آب بجوشه

 

 

حالا آرد رو اضافه کرده شروع کنید به هم زدن تا وقتی که آرد تبدیل به یه خمیر یکدست بشه و از ظرف جدا بشه

 

 

زیرش رو خاموش کرده و بذارید خنک بشه طوری که اگه چند ثانیه دستتون روی خمیر باشه دستتون نسوزه

 

 

وقتی خنک شد تخم مرغ ها رو اضافه و ورز بدید تا یکدست بشه

غلظتش باید طوری باشه که وقتی تو قیف ریختیدش شیارهای ماسوره روی خمیر بمونه

 

 

داخل یه قابلمه گود و کوچیک روغن سرخ کردنی بریزید و روی شعله متوسط بذارید تا گرم بشه

و خمیر رو داخل قیفی که ماسوره متوسط یا بزرگ گذاشتید بریزید

 

 

 

قابلمه روغن رو از روی حرارت کنار بذارید (اگه اینکار رو نکنید ممکنه دستتون بسوزه)

به وسیله قیف از خمیر یک سانت خارج کرده و با قیچی ببرید و توی روغن بندازید

اینکار رو ادامه بدید تا قابلمه پر شه و بذاریدش روی حرارت متوســـــــــــــــط (نه ملایم نه زیاد)

 

 

میبینید که خمیر پف میکنه و بذارید تا بامیه ها یه رنگ قهوه ای خوشرنگ پیدا کنن

مدام با کفگیر هم بزنید ک یکدست سرخ بشن

 

 

 

 

بعد از سرخ شدن بامیه های داغ رو تو شربت که گرم (رو به خنک)شده بریزید و بذارید 1 دقیقه بمونن

سپس هم زدن و با یه کفگیر از شربت خارجشون کنید و توی ظرف بذارید

یه نکته مهم اینکه اگه شربت و بامیه ها هر دو داغ باشن بامیه خمیر میشه

و اگه هردو سرد باشن شربت جذب بامیه نمیشه

پس حتمـــــــــــــــــــا یکیشون داغ باشه و یکیشون گرم 

 

 

به همین ترتیب همه بامیه ها رو آماده کنید....اگه غلظت شربت خوب باشه

همه شربت جذب بامیه ها میشه و چیزی ازش نمی مونه

 

 

با رعایت کردن همه نکات شما به راحتی بامیه های خوشمزه ای درست میکنید که عمرا مثلش تو بازار پیدا نمیشه

نوش جان

طاعات و عباداتتون مقبول درگاه حق

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





عیش السریا(فرنی با نان تست)


آش ترخینه کرمانشاهی


اسلایس کره پسته و شکلات


کیک شیفون موکا






نظرات شما


طرز تهیه بامیه :
عالی بود مرسی
نگاتیو :
من دو بار درست کردم خیلی خوب شدند.... ممنون عزیز
واقعا دستورات تون عالین، من بارها کیک و شیرینی درست کردم و خوب شدن.
نگاتیو :
من دو بار درست کردم خیلی خوب شدند.... ممنون عزیز
واقعا دستورات تون عالین، من بارها کیک و شیرینی درست کردم و خوب شدن.
یاسیم :

سلام کدبانو خسته نباشی وممنون ازسایت خوشمزه ات من ی چند تاسوال دارم درخصوص بامیه من با این دستورشما درس کردم اما مایه بامیه من خیلی شل شد وتخم مرغ هم سه تا زدم اما خیلی رقیق شد چرا؟بعد نصف پیمانه ارد اضافه کردم تابتونم سرخش کنم اشکال کارمکجابود .سوال بعدی خیلی شربتم شیرین شدطوری ک دل و میزد ونمیشد بیش از ی بامیه خورد کمکم کنید عزیزم

*******************************

سلام گلم ممنونم

عزیزم فکر میکنم مقدار آب رو زیاد و آرد رو کم ریختی یعنی تو مقدار مواد دقت نکردی و زمان زیادی گذاشتی تو شربت بمونن که خیلی شیرین شدن

شورو شیرین :

عالی شده عزیزم ممنون

*****************************

خواهش میکنم دوست هنرمندم

مرسی بهمون سر زدید

مهرشین :

چه خوشگل و تپلین. عالین.

***************************

ممنونم مهرشین جون

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: