الی بانو


این دسر مربوط به تبریز هست 

یه دسر خیلی مقوی و خوشمزه و مناسب ماه رمضان که تنوع زیادی هم داره و من ساده ترینشو آموزش میدم

لبته ایده اش رو از اسراء عزیز گرفتم :www.asrafood.ir

 

مواد لازم برای خاگینه:

تخم مرغ: 2عدد

بیکینگ پودر:1/4 قاشق چ خ

وانیل : مقداری

ماست: 3 قاشق غ خ

آرد: 3 قاشق غ خ

 

مواد لازم برای شربت:

شکر:1 لیوان

آب نصف لیوان

گلاب: 1/4 لیوان

زعفران دم کرده:1 قاشق غ خ

 

مواد لازم برای بین خاگینه:

پودر دارچین:نصف قاشق م خ

پورد گل محمدی: 1 قاشق غ خ (من نداشتم)

پودر هل:نصف قاشق چ خ

گردو : 5 عدد خرد شده

 

ابتدا شیره رو حاضر کنید:

شکر و آب رو در قابلمه ریخته رو حرارت بذارید تا بجوشه و کمی غلظت پیدا کنه (نه خیلی فقط یه کم)

و شکر حل بشه و گلاب و زعفران رو اضافه کرده و خاموش کنید

این شهد رو در فریزر بذارید تا خنک شه

 

برای خاگینه:

تخم مرغ ها و وانیل رو با چنگال چند ثانیه بزنید

 

 

سپس ماست (شیرین باشه) رو اضافه و مخلوط کنید

 

 

 

و در نهایت آرد و بیکینگ پودر هم اضافه و مخلوط کنید (غلظتش باید مثل فرنی باشه اگه شل بود

کمی آرد بریزید)

 

 

 

تابه گرد (25 سانت ) یا مستطیل رو کمی چرب کرده و روی حرارت بذارید

مایه رو توش بریزید و درش رو ببندید

 

 

یک طرفش که کمی طلایی شد بر گردونید سمت دیگه اش هم طلایی بشه ( اگه وسطش پف کرد با چنگال چند سوراخ روش ایجاد کنید)

حالا زیرش رو خاموش کرده و در تابه رو به مدت 15 دقیقه ببندید تا رول نرم بمونه

 

 

بعد از این زمان روی روی خاگینه رو با پودر ها بپوشونید

گردو رو هم وسطش بریزید

 

 

خاگینه رو از سمتی که گردوها رو ریختید آروم رول کنید وبا یه خلال دندون محکمش کنید

 

 

حالا شیره رو آروم روی خاگینه و بینش بدید و زیر تابه رو با حرارت کم روشن کردن و بذارید این شیره به خورد 

خاگینه بره (با قاشق مرتب بهش شیره بدید)

 

 

 

 

اگه عجله ندارید زیر تابه رو روشن نکنید و فقط هر چند دقیقه روش شیره بدید تا آروم آروم شیره به خوردش بره

اینطوری بهتر میشه

ماهان هم دوست داشت زود امتحانش کنه

 

 

این خاگینه برای ماه رمضان و دسر یا صبحانه عالیه

حتما امتحان کنید

 

 

 

به به افطار یه لیوان نبات گلاب و یه تیکه خاگینه چه شود........

فقط خیلیییییییییییی گرمه زیاده روی نکنید لطفا...

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





زیتون پرورده


کیک پرتقال با رویه کرم پرتقالی


کیک عصرانه دو رنگ


مرغ مجلسی






نظرات شما


زينب :

خانومي به جاي شيره ميتونيد از شيره انكور استفاده كنيد هم بينهايت خوش طعم ميشه هم ضرر كمتري داره

----------------------------

سلام زینب جان بله شنیدم تو دستور اصلی شیره انگوره من هم میخواستم بریزم اما اون لحظه شیره انگور نداشتم

انشاالله سری بعد

selma :

سلام
من دیگه کارم شده بیام و هی چک کنم ببینم دستور جدید چی گذاشتین.
دستت درد نکنه عالیه

------------------------------

سلام سلما جون

شما به ما محبت دارید

از اعتماد شما ممنونیم

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: