الی بانو


مطمئنم همه شما عاشق طعم تیرامیسو هستید

این نوشیدنی معرکه همون طعمه البته بدون لیدی فینگر

پس هر وقت هوس تیرامیسو کردید و وقت و امکاناتشو نداشتید در عرض سه سوت این میلک شیک رو درست کنید

ایده ی این دستور از شف طیبه عزیز www.cheftayebeh.ir هست دستشون درد نکنه

مواد لازم برای 2 لیوان یا جام بزرگ:

 

برای لایه ماسکارپونه:

پنیر ماسکارپونه یا خامه ای یا لبنه (کاله) : 200 گرم

شیر:1/3 لیوان

بستنی وانیلی:2/5 لیوان

 

برای لایه اسپرسو:

بستنی وانیلی:1/5 لیوان

سس شکلات تلخ:2 قاشق غ خ (خانگی یا مارک هرشیز)

اسانس قهوه:1 قاشق غ خ

شیر:1/4 لیوان

 

پودر کاکائو برای تزیین

 

بستنی (اینجا و اینجا ) و سس شکلات(بزودی پستشو میذارم) و اسانس قهوه  رو

میتونید توی خونه درست کنید

یا از بازار تهیه کنید 

مثلا سس شکلات هرشیز برای این کار عالیه

 

مواد لازم هر لایه رو جدا تو مخلوط کن خوب میکس کنید و کنار بذارید

سپس توی جام و لیوان لایه لایه به ترتیب از مخلوط بریزید

مثلا یه لایه پنیری و یه لایه اسپرسو تا تموم شه

و روش هم پودر کاکائو بپاشید 

بذارید یخچال یه چند ساعتی جا بیفته

و بعد هم نوش جان

 

 

 

 

 

مواد لازم برای اسانس قهوه:

شكر نصف ليوان
 
آب يك سوم ليوان
 
پودر قهوه فوري 3 ق غ
 
این مواد رو شیر جوش میریزیم و روی حرارت زیاد میذاریم تا بجوشه 
 
بعد زیرشو کم کنید و بذارید غلیظ بشه
 
به هیچ عنوان با قاشق همش نزنید
 
هر از چند گاهی از رو حرارت بلند کرده تکونش بدید تا کفش بخوابه و کم کم غلیظ بشه
 
مثل همه شيره هاي ديگه بايد مرتب ديواره ديگ رو با برس مرطوب كنيم تا كريستالهاي شكر توليد نشده و وارد شيره نشن
 
پس قرار شد ديگ رو بچرخونيم و كنار اجاق وايسيم. هر از گاهي هم از روي شعله برش داريم
 
. وقتي احساس كرديم به غلظتي كه دوست داريم رسيده شعله رو خاموش ميكنيم
 
دقت داشته باشيد شيره قهوه بعد از اينكه سرد بشه باز هم غليظ تر خواهد بود. پس بنا به احتياج تا اونجايي
 
كه مايليم بهش حرارت ميديم
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





کاسه سیب و درخت کیوی


کاپ کیک نوتلا


پودینگ شکلاتی


اسموتی پرتقال و کیوی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: