الی بانو


این کیک بسیار بسیا خوشمزه اس مخصوصا با چای

حدود یک ماه دو دل بودم که کیک آلبالو دوست دارم یا نه و چون زیاد میوه های ترش رو تو کیک دوس ندارم

شک داشتم که درستش کنم اما وقتی درست کردم خیلییییییییییییییییییی پشیمون شدم که زودتر درستش نکردم

شیرینی کیک و ترشی آلبالو خیلی متناسب هستند و بافت عالی و سبک کیک اونو بی نظیر میکنه

این کیک رو با توت فرنگی و شاه توت و گیلاس هم میتونید درست کنید

 

 

مواد لازم:

آرد:1 و 1/3 پیمانه

شکر:1 پیمانه سرخالی

سفیده تخم مرغ :2 عدد

زرده تخم مرغ : اگه درشتن 2 عدد  و اگه ریز هستن 3 عدد (من 3 تا زرده ریختم)

روغن:1/3 پیمانه

ماست:1/2 پیمانه

آلبالو : 1 پیمانه

وانیل: 1/8 ق چ

بیکینگ پودر : 1 قاشق مربا خوری

 

آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و 3 بار الک کنید.

فر رو روی 180 درجه روشن و گرم کنید.

قالبتون رو چرب و آرد پاشی کنید یا کاغذ روغنی بندازید.

آلبالو ها رو به 1 قاشق آرد آغشته کرده و کنار بذارید.

همه مواد باید همدمای محیط باشن پس حداقل از 1 ساعت قبل اونا رو از یخچال خارج کنید.

 

 

زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید

سفیده رو انقد بزنید تا سفید بشه و حجمش زیاد بشه و دیگه از ظرف برنگرده و بذاریدش تو یخچال

 

 

زرده ها و شکر و وانیل رو با همزن حدود 5 دقیقه بزنید تا کرم و کشدار بشه

 

 

ماست رو هم اضافه و مخلوط کنید

 

 

روغن رو هم اضافه و مخلوط کنید.

 

 

حالا سفیده رو اضافه و با لیستک به صورت دورانی مخلوط کنید

 

 

در انتها مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو کم کم اضافه و با لیستک به صورت دورانی مخلوط کنید تا مایه یکدست بشه

 

 

 

یک مقدار از مایه کیک را در قالب بریزید

 

 

حالا آلبالو ها رو به بقیه مایه کیک اضافه کنید و آرام مخلوط کنید و این مایه رو روی بقیه مایه کیک در قالب بریزید

 

 

 

قالب رو به مدت 45 تا 60 دقیقه در فر قرار بدید

از دقیقه 45 با خلال دندون چک کنید که نسوزه هر موقع تمیز در اومد کیک حاضره

کیک رو از فر خارج کرده و 10 دقیقه بعد از قالب خارج کرده و روی توری گذاشته تا خنک بشه

 

 

 

این کیک هم گرمش و هم سردش خیلییییییییییییییی خوشمزه اس

 

 

این هم برش کیک عالی و خوش عطر ما:

 

 

 

در پخت این کیک اصلا شک نکنید واقعا عالی هست

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





آش شله قلمکار


کباب تابه ای


کروتان (crouton)


پنکیک






نظرات شما


....... :
سلام خسته نباشید من کیکو درست کردم طعمش خیلی خوب بود ولی یکم خمیر شد چرا؟؟
سمیرا :
سلام کیک البالویی درست کردم خیلی عالی شده فقط خیلی نرم شده
مری :
سلام
خیلی ممنون از اموزشهای خوبتون
میشه به یه نحوی از مربا و شهد البالو استفاده کرد؟ مقدار زیادی مربای البالو با البلالو پیوندی درست کردم، اصلا خوب نشده فقط مزه شکر میده! دنبال راهیم که بتونم به یه نحوی ازش استفاده کنم!
هدی :
سلام امروز کیک آلبالو رو با دستور شما درست کردم خوشمزه بود وطعم جدیدکیک ترش وشیرین در کنار عزیزانم چشیدیم از شما سباسگزارم

******************
سلام
نوش جان عزیزم
لادن :
مرسی عزیزم واس عکسا و مطلب های خوب
فاطمه :
سلام. ممنون از آموزش خوبتون.
یک سوال دارم، میشه به جای ماست از شیر استفاده کرد؟ و اگه میشه مقدارش چقدر باید باشه؟

بازم ممنون
*******************************************
سلام با همون ماست درست کنی بهتره
یا بجاش خامه ترش یا خامه صبحانه استفاده کنید هم میشه
من با شیر امتحان نکردم
میتونید امتحان کنید و نتیجه رو به ما هم بگید
با شیر باید یکم کمتر از ماست استفاده کنید
مهرناز :
سلام من واسه کیک تولد زرده و سفیده رو جدا کردم اما بوی تخم مرغ همه کیک رو گرفته بود اشکال از چی میتونه باشه
*********************************************************************
سلام مشکل از کم زدن تخم مرغ
و وانیل بوده
زهره :
راستی میشه به جای آلبالو ، موز و گردو استفاده کنم؟
می دونم کیک موز یه دستور دیگه داره ولی با این دستور میشه؟
***********************************************************
ممکنه با موز خمیر بشه
باید اتحان کنید
زهره :
ممنون برا اولین بار کیک درست کردم عالی بود مررررررسی از عکسها و توضیحات خوووووب
*********************************************
خواهش میکنم
نوش جانتون
مریم :

ممنون الی جون من این کیک رو درست کردم طعمش خیلی خوب بود فقط یه سوال من همونطور ک گفتین قالب رو گریس کاری و آرد پاشی کردم ومایه رو ریختم وقتی هم ک کیک پخته شده بود بعد از 15 دقیقه که کیک خنک شد قالب رو برگردوندم ولی به طور کامل برنگشت بعضی جاهاش جدا نشد و کیک ترک خورد دلیلش چیه؟ برای ببشتر کیکهام این اتفاق میافته به راحتی و سالم برنمیگردند

************************************************

خواهش میکنم عزیزم

این مشکل شما به خاطر مرغوب نبودن جنس قالب هست شما بهتره که کف قالب کاغذ روغنی بندازید

ارکیده :

سلام .میشه توی این کیک پودر کاکائو ریخت.؟.مزه البالو با کاکائو بهترمیشه.

ممنون از شیرینی های عالیتون

*******************************

سلام عزیزم بله میشه

2 قاشق از آرد کم کن و بجاش پودر کاکائو بریز

مصي :

سلام الي جونم
اين دستورم درست كردم مث هميشه عالي بود
عاشق سايتتونم

-------------------------

سلام عزیزم

نوش جانت دوست هنرمندم

لطف داری بهمون

هستی :

سلام
عالی
نوش جان
فرصت کردید خوشحال میشیم پیشمون بیایید
منتظرم
مرسی

-------------------------

سلام هستی جان

ممنونم عزیز

چشم حتما

میترا :

سلام عزیزم، به به کیک آلبالو ...منم مزه ترش و شیرین این کیک و خیلی دوست دارم.
دست گلت درد نکنه .
نوش جان.

------------------------------

سلام دوست جون

پس ذائقه مون شبیه همه

فدات عزیزم

معصومه :

سلام . ممنون از شما. راستی باید هسته آلبالوها رو گرفت ؟

----------------------------

سلام ...بله هسته باید گرفته بشه

سارا :

سلام مرسی از توضیحاتتون من میخوام این کیکو درست کنم خوشم اومد ازش انشالا که بتونم مثل شما دربیارمش....راستی اگه ممکنه منو جز دوستانتون لینک کنید من شمارو با اجازتون لینک کردم....خوشحال میشم از کدبانوگری شما بهره مند بشم

----------------------------------------------

سلام دوست عزیز...با دیدن وبلاگتون مطمئنم میتونید خیلی عالی این کیک رو درست کنید

حتما شما رو لینک میکنم...از دوستیتون خوشبختم عزیزم

افسانه :

سلاااااااااااااااااااام اجی جونی.اجی بنده ی سوال داشتم.اممممممممممم میشه جای البالو از مرباش استفاده کنیم؟ اخه نمیخام از بابام یا داداشم بخام ک برن بخرن والا هر بار ی بهونه میارن واس کیکای عزیزم جالبش اینجاس پیششون نباشی تا اخر میخورن.حالا اجازه میدن بانو؟راستی اجی میشه از همون دوتا زرده استفاده کرد؟ کیک خراب نمیشه ک؟

----------------------------------------------------

سلام افسانه جون

بله عزیزم با مربا هم میشه فقط باید شهدش رو کامل بگیری که کیک خمیر نشه...امان از دسد ایت آقایون هههههههههه

اگه زرده ها درشت باشن بله میشه چرا که نه