مریــــــــــــــــم بانو


یکی از غذاهایی که تو تابستون خیلی میچسبه همینه. ترکیبی از کباب تابه ای و بادمجان و گوجه سرخ شده و چون با هم میپزن طعم ها به خورد هم میره و خیلی خوشمزه میشه.

 

مواد لازم برای 4 نفر:

گوشت چرخکرده.....................200 گرم

بادمجان...............................4 تا 6 عدد

گوجه.................................4 عدد

پیاز...................................یک عدد

 

طرز تهیه:

دو ساعت قبل از طبخ غذا،بادمجونها رو پوست بگیرید و بهش نمک و فلفل بزنید.

گوشت چرخکرده رو با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و در صورت تمایل سبزیجات معطر خوب مخلوط کنید. میتونید مقداری سویا هم بهش اضافه کنید. میتونید از این دستور هم برای درست کردنش استفاده کنید.

در ماهیتابه بدون روغنی کباب تابه ای ها رو سرخ کنید. با شعله بالا طوری که فقط دو طرفش برشته بشه. لازم نیست در این مرحله مغز پخت بشه.

داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و بادمجانها رو داخلش سرخ کنید. اینبار هم فقط کافیه سرخ بشه نه مغز پخت.

حالا گوجه ها رو حلقه حلقه کنید بهش نمک و فلفل بزنید و داخل روغن کم سرخ کنید. وقتی یکطرفش برشته شد، برش گردونید. وقتشه که کباب تابه ای و بادمجونها رو کنار گوجه بزارید. شعله رو کم کنید و زمان بدید تا غذا بپزه حدود نیم ساعت طول میکشه. طعم این غذا خیلی متفاوت میشه و با برنج کته خیلی میچسبه.

معمولا هم اینطوری سرو میشه:

 

 

اما من این مدلی تزئینش کردم:

 

 

 

 

راستی من برای زیباتر شدن این غذا از سس انار استفاده کردم که همخونی عحیبی با بادمجون سرخ شده داره.

نکته دیگه اینکه اگر مثل من از ماهیتابه رژیمی استفاده کنید لازم نیست اصلا روغن استفاده کنید. در نتیجه یه غذای سالم و خوشمزه دارید. ضمنا اون چیزی که تو عکس مشاهده میکنید عصاره گوشت و بادمجون و گوجه هست نه روغن.

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





پودینگ شکلاتی


اسلایس کره بادام زمینی


پیتزا املت


خورش چغرتمه (شمالی)






نظرات شما


نسترن :
سلام خیلی ممنون بابت گذاشتن دستور پخت این غذا