الی بانو


این پیتزای خیلییییییییییییییییییییییی راحت و خوشمزه رو با خمیر نان ماست  کردم که واقعا عالی و لطیف بود پفش هم عالی بود

خوبیش اینه که این خمیر دیگه خمیر مایه و عمل اومدن و ورز دادن نداره و نتیجه اش هم فوق العاده اس پس تو درست کردنش شک نکنید

خمیر رو آماده کنید:

مواد لازم:

 

آرد:2 لیوان

ماست:1 و 1/4 لیوان

بیکینگ پودر: 2 قاشق چیاخوری

نمک:1/4 قاشق چایخوری

روغن:1/4 لیوان

 

ابتدا فر رو روی 200 درجه روشن و گرم کنید

آرد و نمک و بیکینگ پودر رو در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید

 

 

سپس یه گودی وسطش باز کرده و روغن و ماست رو توش بریزید و با یه قاشق چوبی مخلوطش کنید

یه خمیر چسبناک سفید درست میشه

 

 

 

 

خمیر رو  روی کاغذ روغنی چرب شده تو سینی فر پهن کنید

 

و روش سس گوجه بکشید

 

 

 

 

 

 

سپس از موادی که آماده کردید روی خمیر بریزید میتونید قبلش یه لایه پنیر بریزید که بهتر میشه 

 

من پنیر کم داشتم

 

 

 

 

مواد رو پیتزای من: سوسیس کوکتل و قارچ و تن ماهی + آویشن و فلفل و زردچوبه

 

روی مواد رو با پنیر بپوشونید

 

 

 

 

پیتزا رو به مدت 30 دقیقه در فر 200 درجه از پیش گرم شده قرار بدید (دوستان فر ها با هم متفاوتن اگه بعد

 

از 30 دقیقه دیدی نپخته باز بذاریدش تو فر تا بپزه میتونید باز روش پنیر بریزید که خشک نشه)

 

بهتر اینه که بعد از 20 دقیقه خارج کرده و یه سری دیگه پنیر روش ریخته و 10 دقیقه دیگه در فر بذاریدش

 

اما من چون پنیر نداشتم همون 30 دقیقه تو فر گذاشتمش

 

 

 

 

شما الان یه پیتزای خیلییییییییییییییییییی راحت و خیلی خیلی خوشمزه رو تو کمترین زمان ممکن پختید

 

نوش جـــــــــــــــــــــان

 

 

 

 

 

 

این پیتزا خیلی راحت برش میخوره و بافت نرم و خوش طعم و خوش عطری داره

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کوکی نوتلا Nutellotti


کیک فنجانی شکلاتی با گاناش


خورش مرغ ترش


مرغ شکم پر






نظرات شما


آزاده :

سلام بانوی عزیز... من این پیتزا رو درست کردم... کلا خوب شد فقط یه اشکال داشت که خمیر به شدت به کاغذ روغنی چسبید با اینکه چربش کرده بودم.... اشکال کارم چی بوده؟ ممنون از زحماتتان.....

*************************************************************************

نباید میچسبیده...یکم آرد پاشی کن شاید بهتر باشه و نچسبه

آدونیس :

سلام عزیزم
میخواستم بدونم باید ماست شیرین باشه یا ترش؟
یا فرقی نداره؟
ممنون از آموزشهای خوبت.

***********************************

سلام دوستم

ماست فقط کم چرب و شل و آبکی نباشه

ترش و شیرینش خیلی مهم نیست

مهسا :

سلام بهتر نیست اول خمیر رایه کمی بپزیم بعدموادرابریزیم؟

------------------------------

سلام اینکار هم میشه کرد مخصوصا برای کسایی که فر خوبی ندارن

حدیث :

سلام
من این اموزش پیتزا با خمیر ماست را درست کردم و مو به مو دستور شمارو اجرا کردم. اصلا خوب نشد. شما گفتید نیم ساعت با حرارت 200 درجه ولی 45 دقیقه با همین درجه گذاشتم خوب نپخت و کاملا خمیر بود. خواهش میکنم درجه ها و مدت زمان رو و نکته ها رو دقیق بگید که ما این همه هزینه میکنیم غذامون خراب نشه که مجبور بشیم دور بریزیم.

------------------------------------

سلام دوست عزیز من آموزش ها رو دقیق گفتم ولی این مطابق فر من هست و فرها با هم تفاوت دارن من نمیتونم طبق همه ی فرها زمان بدم چون نمیدونم

شما قلق فر دستتونه و باید انقد بذاریدش که مغز پخت بشه شاید با فر شما 1 ساعت طول بکشه

اینجا مشکل فر شماست نه زمانی که من گفتم چون من دقیق اون چیزی که انجام دادم رو نوشتم

سمانه :

سلام،چقدر خوشمزه به نظر میاد،نکته ای که در مورد پنیر گفتید رو برای همه پیتزاها باید بکار ببریم،چه تاثیری داره.

----------------------------------------

سلام ممنونم عزیزم

بله در مورد همه پیتزا باعث میشه پیتزای شما پر پنیر و نرم و کشدار بشه

رخشان :

اومم به به عالیییییییییییییییییییییییی
منم وبمو اپ کردم

-----------------------------

ممنونم عزیزم

الان میام

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: