الی بانو


رسیپی این کیک رو از cook step by step ترجمه کردم و درست کردم که خیلی عالی شد

البته چون قالب بزرگی انتخاب کردم کیکم خیلی زیاد مرمری نشد و بیشتر دو رنگ شد

اما مهم طعم و بافته که عالی بود

 

مواد لازم:

کره                 1 پیمانه (200 گرم ) یا 100 گرم کره و 4/5 قاشق غ خ روغن مایع

تخم مرغ          5 عدد
 
شکر               1 و 4/1 پیمانه
 
آرد                   3 پیمانه
 
شیر                4/1 پیمانه
 
وانیل                1 قاشق چایخوری
 
بیکینگ پودر       2 قاشق چایخوری
 
نمک                2/1 قاشق چایخوری
 
 
برای قسمت شکلاتی:
 
پودر کاکائو         3 قاشق غذاخوری سر پر
 
شکر                2 قاشق غذاخوری سر پر
 
آب                    3 قاشق غذاخوری سر پر
 
 
مواد لازم رویه ی گاناشی:
 
خامه                  120 میلی لیتر
 
شکلات               120 گرم
 
وانیل                   2/1 قاشق چایخوری
 
 
 
 
ابتدا همه مواد باید همدمای محیط باشن
 
سپس فر رو روی 175 درجه روشن و گرم کنید
 
سپس قالب رو چرب و آرد پاشی کنید یا کفش کاغذ روغنی بندازید
 
سایز مناسب برای قالب:اگه گرد استفاده میکنید قطرش 24cm باشه و اگه قالب پاند باشه سایزش 31cmx12cm
 
آرد و بیکینگ پودر و نمک رو سه بار الک کنید
 
کره و شکر رو خوب بزنید تا کرمی و سبک بشه و تخم مرغ ها رو دونه دونه همراه وانیل اضافه کنید و هر کدوم رو حدود 
 
1 دقیقه بزنید
 
 
 
 
 
 
 
 
بعد شیر رو اضافه و مخلوط کنید
 
 
 
 
مخلوط آرد رو در دو مرحله اضافه کنید و هر بار فقط در حد مخلوط شدن بزنید
 
 
 
 
 
 
مواد رو به دو قسمت تقسیم کنید و نصفش رو در قالب بریزید
 
 
 
 
نصف دیگه رو با کاکائو و شکر و آب مخلوط کرده و روی نصفه سفید بریزید و با یه چنگال و چاقو در مایه فرو برده
 
و حالت مواج به مایه کیک بدید که همون ماربل یا مرمری هست
 
 
 
 
 
 
قالب رو به مدت 50 تا 60 دقیقه در فر قرار بدید (از دقیقه 50 با خلال دندون چک کنید)
 
 
تو این مدت گاناش رو آماده کنید:
 
خامه رو تو یه ظرف رو حرارت بذارید تا داغ بشه و قبل از اینکه بجوشه زیرش رو خاموش کنید
 
حالا شکلات خرد شده و و انیل رو توش بریزید و هم بزنید تا یکدست بشه و بذارید کمی از داغی بیفته
 
 
***کیک رو که از فر خارج کردید 10 دقیقه صبر کنید سپس روی توری برگردونید و گاناش رو روی کیک بریزید
 
 
 
 
 
بافت این کیک خیلی خوبه و این حالت دورنگ و مرمری بودنش اونو زیبا و شیک میکنه
 
طعم کیک هم با گاناش بسیار عالیه
 
 
 
 
من برای تزیین از گیلاس و آلبالو استفاده کردم
 
 
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





خوراک


زرشک پلو زعفرانی


کوکو سیب زمینی و پنیر صبحانه


کیک پودینگ موز






نظرات شما


افسانه :

سلام عزیزم .من تازه با وبتون آشنا شدم.وب خیلی خیلی زیبایی دارید.واقعا باسلقه اید خیلی لذت بردم .بازم مرسی از این هم ذوق.به ما هم سر بزنید خوشحال میشیم عزیزم.

********************************************

سلام عزیزم از اشنایی با شما خوشحالیم...ممنونیم شما خیلی به ما محبت دارید عزیزم

rokhsare :

salam azizam mishe peymanaro ye livane mamoli dar nazar begiram va dige andaze giri nakonam?mamnonam azaton

*****************************************************************************************

سلام عزیزم...اگه لیوان دسته دار فرانسوی داشته باشه با پیمانه تقریبا یکیه

 

rokhsare :

salam azizam manzoreton az peymane livan hastesh???

****************************************

سلام عزیزم لطفا اینجا رو مطالعه کنید:

http://chefartist.ir/showpages580.html

ترانه :

سلام کاراتون خیلی زیباست
ببخشید این مقدار مواد چند تا برش مربع میده؟؟

-----------------------------

سلام ممنونم از شما

16 برش

مریم :

سلام عزیزم
طاعات و عباداتتون قبول حق
وب خوبی دارید اگرمایل بودید به وب ماهم سر بزنید

--------------------------

سلام ممنونم طاعات و عبادات شما هم قبول

وبتون رو دیدم

انشاالله موفق باشید

نازنین :

سلام خانوم:)
با یکی ازدستورپختای سایتتون به روزم:)

----------------------------

سلام نازنین جون

حتما میام

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: