الی بانو


این کیک همونی هست که تو پست کیک قبلی تعریفش رو کردم

با همه ی صداقت و از ته قلبم میگم این بهترین کیکی بود که تاحالا خوردم حتی کیک اسفنجی هم

به این لطافت و خوشمزگی نیست این شیرینی یا کیک هست

برای درست کردنش من از همین دستور (کیک تابه ای (کاکا) ) استفاده کردم با این تفاوت که توی نصف مایه 

3 قطره اسانس پرتقال ریختم

 

 

بعد که سرد شدن بین کیک ها کرم پنیر و موز گذاشتم

و روی کیک رو با گاناش و کرم پنیر مخلوط شده پوشوندم و 5 ساعت تو یخچال گذاشتم و بعد سرو کردم خیلیییییییییییی

خوشمزه بو خیلییییییییییییییییییی

از همه چیزکیک ها و دسر ها و کیک هایی که تا حالا خوردم بهتر بود

 

 

کرم پنیر: 100 گرم پنیر خامه ای و 50 گرم کره و نصف پیمانه شکر و کمی وانیل رو با همزن حدود 5 دقیقه زدم تا یکدست 

و پفکی شد

 

 

گاناش: 100 گرم خامه صبحانه رو داغ کرم (نذارید بجوشه)بعد 50 گرم شکلات تلخ (85 درصد آیدین)

بهش اضافه کردم و هم زدم تا یکدست شد

 

 

بین کیک از کرم پنیر گذاشتم و روش موز چیدم

بعد بقیه کرم رو توی گاناش ریختم و یه کوچولو هم زدم که یه حالت موجی داشته باشه و کرم رو روی کیک دادم

 

 

بعد از سرو روی کیک رو با کیسه فریزر بپوشونید و تو یخچال بذارید...هرچی بیشتر بمونه خوشمزه تر میشه

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





خورش آلو اسفناج


اسموتی شلیل


کوکی کره ای با عطر دارچین


دسر پان اسپانیا(فقط عکس)






نظرات شما


مهدی :
سلام.این مایه ژله مانندکه درقنادیها روی میوه هاشون میریزن ومیذارن روکیک چه جوری تهیه میشه؟

***************************************
سلام اگه منظورتون بریلو هست
دستورای زیادی تو گوگل هست
افسانه :
کدوم پنیر رو شما توصیه میکنین؟ 100 گرم خامه ب پیمانه چقد میشه؟ ممنون میشم جواب بدین
*****************************************

پنیر خامه ای میتونه کاله یا پاک باشه کلا هر پنیری که نمکش کم باشه خوبه مارکش مهم نیست
اما پنیر ماسکارپونه هم عالیه یا لبنه کاله
کافیه یه خامه صبحانه ی 100 گرمی بخرید یا یه دونه 200 گرمی رو نصف کنید
نگار :

سلام
با این که هنر آشپزیم خوب نیس و تجربه خوبی از درست کردن چیزای جدید ندارم ولی میخوام اینو درست کنم!
به سایتت معتاد شدم
معرکه ای
موفق باشی عزیزم

--------------------------------------

سلام نگار جون

عزیزم همین که علاقه داری یعنی این هنر توی خونت هست

پس مطمئن باش با تجربه کردن کم کم ماهر میشی...شما بسیـــــــــــــــــــــــار به ما محبت داری دوستم

هستی :

سلام
طاعات قبول
عالی
خوشحال میشم پیشمون بیایید
ممنون

-----------------------------

سلام عزیزم

ممنونم طاعات و عبادات شما هم قبول درگاه حق

من همیشه به شما سر میزنم

افسانه :

سلام.اجی بعد سایت یملیلر و ژولیتو تستر سایتی ک واقعا حرف اولو میزنه سایته تو هس.ایول به دستای گلت.اجی این گاناشش شیرین میشه؟ اخه شکلات تلخو پنیر اینا با اون مقدار شکری ک گفتی فک نکنم زیاد شیرین باشه

----------------------------------------------

سلام افسانه جون ..ممنونم عزیزم شما به ما محبت دارید

گاناشش نه شیرین هست نه تلخ چون مارک شکلاتم ایرانی بود زیاد تلخ نبود و بخاطر شیرینی کیک و شیرینی کرم پنیر خامه ای شیرینی اش اندازه میشه

مهرشین :

چقدررر خوشمزه به نظر میاد.

----------------------------

مرسی مهرشین جون

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: