الی بانو


این شیرینی که من تبدیل به یه کیکش کردم یه شیرینی گیلانی به اسم کاکا هست

دستور این شیرینی رو من تو وبلاگ میترا جون دیدم و خوشم اومد mitrat69.blogfa.com

من این شیرینی رو درست کردم و دیدم بافتش بسیار اسفنجی و لطیفه و بهترین گزینه برای خامه کشی یا تزیینات دیگه

هست برای همین رفتم تو کارش این اولی رو با لایه های مارمالاد و سس شکلات درست کردم

که خیلییییییییییییییییییییی خوشمزه بود و بهتر از اون بافتش حرف نداشت

برای همین یکی دیگه درست کردم که اونم براتون تو پست بعدی آپ میکنم و توضیح میدم

این دستور بسیــــــــــــــــــــــار راحت و فوری هست و برای کسایی که با کمترین هزینه و زحمت یه کیک تولد و ...

خوشگل و عالی و خوشمزه میخوان بهترین انتخاب هست

 

 

مواد لازم برای هشت لایه کاکا:

آرد :1/5 پیمانه یا 24 قاشق غذاخوری 

شکر:12 قاشق غ خوری

تخم مرغ: 2 عدد

شیر داغ:1/5 پیمانه

وانیل: 1/4 قاشق چ خ

بیکینگ پودر :1/5 قاشق غذاخوری

 

 

در ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن دستی یا برقی میزنیم تا شکر حل بشه و کرمی بشه

 

 

سپس آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کرده و با الک روی مایه تخم مرغی میریزیم و با قاشق یا همزن مخلوط میکنیم

 

 

در نهایت شیر داغ رو کم کم و در  سه مرحله اضافه می کنیم و با همزن دستی مخلوط میکنیم

کلا نیاز خاصی به همزن برقی نیست با همون همزن دستی کارمون راه میفته

 

 

 

این مایه که کمی از دوغ سفت تر و از ماست شل تر هست به دست میاد:

 

 

تابه رو کمی چرب کرده و روی حرارت متوسط داغ می کنیم 

سپس از مایه توی تابه ریخته و زیرش رو کم می کنیم و در تابه رو میذاریم

وقتی 1 طرف شیرینی پف کرد برش میگردونیم و میذاریم طرف دیگه هم طلایی بشه توی این مرحله

لازم نیست در تابه رو بذاریم

من توی یه تابه گرد با قطر 15 سانت 8 تا کاکا اندازه هم درست کردم

با تغییر سایز شیرینی ها و تابه تعداد شیرینی بدست اومده هم متغیر خواهد بود

 

 

بعد از اینکه شیرینی ها کمی سرد شدن من بین اونا سس شکلات و مارمالاد کشیدم و روی 

شیرینی رو هم سس شکلات ریختم

 

 

 

خیلیییییییییییییییییییییییییییی خوشمزه بود و قیافه اش هم خوشگل بود

حتماااااااااااااااااااا امتخانش کنید

 

 

بخاطر بافت اسفنجی اش اسمشو برای خودم کیک تابه ای گذاشتم

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





بادمجان شکم پر


آشپز هنرمند(اینستاگرام ما: chefartist.ir@)


کوکی میکری


گوجه پلو






نظرات شما


رویا :
سلام.مقدارشیرچقدره؟؟
یک پیمانه ونیم؟یایک پنجم پیمانه؟؟
**************************************
سلام
یک و نیم پیمانه
نسیم :
سلام..ببخشید منظورتون یکو نیم پیمانه شیر هست یا یک پنجم پیمانه شیر هستش؟
*********************************
سلام یک و نیم لیوان شیر
هانی :

سلام. میشه به جای آرد از پودر کیک شکلاتی استفاده کر؟

*****************************************

تجربه ای در این مورد ندارم دوست عزیز...ولی بعید میدونم

افسانه :

اجی واقعا عذر میخام ولی اون یکی پیامامو ثبت نکن ابرو واسم نموند اخه پیاممو ندیدم ک تازه دیدمش واقعا ببخشید.فقط ی سوال.شیر یکو نیم پیمانه یا یک پنجم پیمانه؟

**********************

سلام عزیزم..م.ردی نداره این اشتباه واسه همه پیش میاد...شیر یک و نیم پیمانه که تو پیام قبلی هم گفتم دوستم

افسانه :

اجی شیر با اردو اشتبا ننوشتی مقدارشو؟ ارد باید 1.5 پیمانه باشه نه؟ شیرو نمیتونم بگم ک چقدره اون 1/5 هست.شیرو میگم یا 1.5پیمانه؟

***************************************************

نه درسته گلم یک و نیم پیمانه درسته

مایه شل باید باشه

فاطمه :

سلام عزیزم
من این کاکارو درست کردم ولی اصلا مثل شمانشد بافتش خمیری شد من از این کاکاها میخوام به نظرتون برای چی اصلا اینجوری نشده زیرشم کم بود ولی اصلا اینشکلی نشد

---------------------------------

سلام فاطمه جون

بافت خمیریش میتونه به خاطر آرد باشه

چون با قاشق اندازه گرفته حتما آردش کم و زیاد شده عزیزم

شما با پیمانه حسابی کن چون هر پیمانه آرد مساوی با 16 قاشق سر صاف آرد هست

نگار :

سلام عزیزم
خیلی با سلیقه و با حوصله اید
بهتون تبریک میگم
راستش بهت حسودیم میشه
خوش بحال خانوادت
میشه بپرسم جچوری وقت میکنی؟ چقد در روز استراحت میکنی؟
من که تو همین غدای سادش هم موندم!

------------------------------------

سلام عزیزم

ممنونم دوستم خیلی خیلی بهم لطف داری

آخه این کارا خیلی وقت نمیگیره فقط کافیه بخوای و علاقه نشون بدی

من هم سر کار میرم...هم بچه دارم ... هم به تفریح و ورزشم میرسم هم آشپزی میکنم و وقت اضافه هم میارم

خیلی سخت نیست فقط برنامه ریزی و علاقه میخواد با چاشنی عشق

النا :

سلام اگه نخوام شکر بریزم یا بخوام شکرو نصف کنم که با گاناش بپوشونمش. دستورش چه تفاوتی میکنه ممنون.

---------------------------------------------------

سلا

دستور تفاوتی نمیکنه فقط شکرش کمتر میشه

آفتابگردون :

سلان گلم .. معلومه خیلی خوشمزه س. پیمانه یعنی فنجان؟

--------------------------

سلام عزیزم...ممنونم...منظورم از پیمانه همون پیمانه های استاندارد قنادی و آشپزی هست 

اما لیوان های دسته دار فرانسوی هم همون مقیاس رو میده

سحرناز :

با سلام و تشکر از مطالب زیباتون.
چند دقیقه زمان لازمه تا بفهمیم یک طرفش گرفته و پخته شده؟؟
سر ماهیتابرو دم کنی بزاریم؟

----------------------------------

سلام عزیزم و ممنون از لطف شما

با حرارت کم حدود 5 دقیقه من زمان نگرفتم وقتی دیدم دورش طلایی شده برش گردوندم

نگار :

سلام عزیزم
من متوجه نشدم همه اون مایع که درست کردیم یه دفه میریزیم تو تابه یا هشت دفه!
قطر مایع چقدر باشه خوبه؟

--------------------------------

سلام دوستم

من 8 بار تو تابه ریختم و 8 تا درست کردم

مثل پن کیک

 

قطر مایه اگه نیم سانت باشه و قطر تابه 15 سانتی باشه 8 تا میشه

به این موضوع دقت نکن چون برای من انقدر شد

ای دینا :

سلام وب زیبایی داری اگه دوست داشتی به سایت من هم سر بزن.
idina.ir

------------------------------------

سلام دوست عزیز از محبت شما ممنونم

چشم حتما ....خوشحال میشم

selma93 :

سلام ممنون از زحماتی که میکشی
به نظر عالی میاد فقط ی سوال داشتم بکینگ پودر یک و نیم واحد یا یک پنجم?

-----------------------------

سلام

خواهش میکنم عزیزم....یک و نیم قاشق غذاخوری بیکینگ پودر