مریــــــــــــــــم بانو


این هم یه مدل تارت دیگه برای دوستداران دسرهای خوشمزه و تک. البته اینو برای دختردایی ناز خودم درست کردم که خوشبختانه مورد استقبال اون و مهمونهای کوچولوش قرار گرفت. امیدوارم شما هم درست کنید و از طعم میوه های تابستونه و ژله لذت ببرید.

 

مواد لازم:

میوه اسلایس شده .....به دلخواه

خامه عسلی.............150 گرم

زله با طعم دلخواه.........دو بسته

خمیر تارت.................به میزان لازم

 

طرز تهیه:

هفته پیش تارت درست کردم. باقیمانده خمیر تارت رو خوب لای نایلون پیچیدم و گذاشتم فریزر. چند ساعت قبل از استفاده هم درش آوردم و گذاشتم تو یخچال تا یخش باز بشه. طبق توضیحاتی که اینجا دادم خمیر رو باز میکنیم و داخل ظرف پهن میکنیم و میزاریم داخل فر. قطر ظرف من 28 سانت بود.

من از دو تا بسته ژله هلو استفاده کردم و فقط از دو لیوان آب جوش استفاده کردم. آب سرد بهش اضافه نکردم تا بعدا ژله ام خوب برش بخوره. میزاریم حسابی خنک بشه و غلظتش مثل سفیده تخم مرغ بشه.

من از خامه عسلی استفاده کردم. شما میتونید خامه معمولی رو با دو سه قاشق شکر مخلوط کنید. خامه رو روی خمیر پخش میکنیم.

 

 

 

میوه های مورد استفاده من موز و شلیل و زردآلو بوده. اینها رو روی خامه میچینیم.

 

 

ژله خنک رو به آرومی روی میوه ها میریزیم. در حد یک لایه. طوری که میوه ها تکون نخورن.

 

 

میزاریم تا ببنده بعد بقیه زله رو بهش اضافه میکنیم و میزاریم داخل یخچال تا حسابی خودشو بگیره.

 

 

 

این هم عکس برش خورده اش:

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





دسر موز کبابی


حلیم بادمجان


چیز کیک انار لیوانی


ته چین ماهی






نظرات شما


سعیده :
سلام تارت من نمیدوم چرایک کم خشکه.بعدش نمیدونم چراژله روگذاشتم سردشدوخامه عسلم خوب ریختم ولی ژله کمی به داخل تارت وبیرونش نفوذکرد
******************
سلام
خمیر تارت خیلی حساسه
اگه ورز بخوره..زیاد بپزه..آردش زیاد شه...یا دمای مواد مناسب نباشه نتیجه بد میشه
و اینکه ژله باید نیم بند بشه بعد بریزی داخل تارت
گلبرگ :
سلام عالیه ببخشید من اگه امشب خمیر تارت دو بپزم تا فردا بمونه مشکلی پیش نمیاد؟
******************************************
سلام خواهش میکنم
بله مشکلی نیست
مهرناز :
سلام.با ریختن ژله کراست تارت نرم نمیشه؟
***************************************************

سلام نه نرم نمیشه
چون یک لایه خامه روی کراست هست و زله هم خنکه
میتونید بذارید ژله نیم بند شه بعد روی کراست بریزید
مریم :

ممنون بابت این دستور ساده، امشب کلی دنبال یه دستور ساده (با موادی که تو خونه دارم)برای تارت میوه ای گشتم تا بالاخره پیدا شد.

***********************************************************

خواهش میکنم دوست عزیز...انشاالله به دردتون بخوره و کارتون عالی از آب دربیاد

حنانه :

سلام واقعا همه کاراتون عالین آفرین به همه کدبانوهای اینجا فقط یه سوال این خمیر تارت بیرون آمادشو میفروشن مثل خمیر پیتزا ؟؟؟ یا حتما باید خودم بدرستم ممنون لطفا جواب بدید.

****************************************

سلام دوست عزیز ممنونم از شما

بله خمیر تارت رو میتونید از بیرون بخرید اما خونگی یه چیز دیگه است

هستی :

سلام
طاعات قبول
بسیار عالی
ایده جالب و بسیار مناسب مهمانی
ممنون ازحضورتون عزیزم

 

*************

 

سلام. عبادت شما هم مقبول حق

ممنون از لطفتتون

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: