الی بانو


یه چند وقت پیش هوس باقالی پلو کردمو وقتی شروع کردم تفت دادن باقالی ها یادم افتاد که ای داد شوید نداریم

و این شد که این غذا کشفیده شد و من بجای شوید از اسفناج استفاده کردم که اتفاقا خیلیییییییییییی خوب جواب داد 

و خوشمزه شد

 

مواد لازم:

برنج:2 پیمانه

اسفناج ریز خرد شده: 1 تا 2 پیمانه (بسته به سلیقه خودتون)

باقالی تازه 1تا 1/5 پیمانه

زعفران دم کرده

نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین

پیاز:نصف از یک عدد

 

برای روی باقالی پلو:

سینه مرغ: نصف یک سینه

زرشک:3 قاشق غ خ

زعفران دم کرده :2 قاشق غ خ

نمک و فلفل و دارچین

آب لیموترش: 1 قاشق غ خ

پیاز: نصف از 1 عدد

سیر:1 حبه

کره:30 گرم

 

برنج رو طبق معمول چند ساعت تو آب خیس کنید

توی قابلمه مورد نظر یه پیاز نگینی رو تفت بدید سپس باقالی رو اضافه کنید و کمی که تفت دادید

اسفناج رو اضافه کنید و خوب تفت بدید

ادویه جات رو اضافه کنید

 

 

4 لیوان آب اضافه کرده و وقتی جوشید برنج و رو اضافه و نمک غذا رو اندازه کنید

بذارید آب برنج کشیده بشه ....دمکنی بذارید ...حرارت رو کم کنید و اجازه بدید نیم ساعت برنج دم بکشه

دست آخر زعفرتان دم کرده رو روی برنج بدید

پلو را با ماهیچه یا گوشت یا مرغ یا گوشت چرخکرده و قلقلی میتونید سرو کنید

 

 

 

برای مرغ روی برنج:

سینه مرغ رو با آبلیمو و یکم پیاز و سیر و نمک و فلفل و نصفی از زعفران مزه دار کنید

و با یه کم کره تو تابه سرخ کنید وقتی خوب سرخ شد  بقیه زعفران  رو اضافه کنید

در نهایت زرشک رو هم اضافه کرده و شعله رو خاموش کنید

 

این مزغ زعفرانی خیلیییییییی خوشمزه اس

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





نان ساندویچ شف عثمان


کتلت مرغ خامه ای


تیرامیسو بدون تخم مرغ


ته چین مخصوص






نظرات شما


شادلی :

بازم طبق معمول. حال آدم و خوب میکنی،دستت طلا.میشه لطفا دستور ی کتلت اسون و خوشمزه. رو هم بگذارید.ممنون میشم

-----------------------------

سلام عزیزم ممنونم...تو این قسمتها میتونید کتلتهای خوشمزه پیدا کنید

http://chefartist.ir/pagesmehman3.html

http://chefartist.ir/pagesshami.html

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: