برای درست کردن این کیک دستورای زیادی رو تو نت جستجو کردم
اما به دستور سایت خودمون رسیدم یعنی کیک وارونه هلو و دیدم میشه همین دستور رو با زردآلو هم درست کرد
و خیلی هم خوب از آب در اومد تنها تفاوت دستور جدید این هست که من برای کف قالب بجای شکر سفید از شکر
قهوه ای استفاده کردن و باعث شد روی زردآلو ها قهوه ای بشه

مواد لازم:
زردآلو: به اندازه کف قالب از وسط نصف کنید برای من حدود نیم کیلو یا 600 گرم شد
آرد 1.5 پیمانه
بكينگ پودر 1 ق چ
نمك 1 پنسه
كره 200 گرم( میتونید 100 گرم کره و 4 ق روغن مایع بریزید یا اصلا نصفش کنید)
شكر 1.5 پیمانه
شکر قهوه ای :3/4 پیمانه (میتونید بجاش شکر سفید بریزید)
تخم مرغ 2 عدد
وانيل نصف ق چ
شير نصف پیمانه
رنده پوست پرتقال: 1 قاشق مرباخوری
قالب كيك رو آماده كنيد و ته قالب كاغذ روغني بندازيد. فر رو با درجه 180 روشن كنيد.
شکر قهوه ای رو با 100 گرم کره ذوب شده مخلوط کرده و کف قالب بریزید و زردآلوهای نصف شده رو روش بچینید
شکر سفید رو با کره نرم شده بزنید (کره باید همدمای محیط باشه)
تخم مرغ های هم دمای محیط رو دونه دونه اضافه کنید و هر کدوم رو 2 دقیقه بزنید و وانیل و
رنده پوست پرتقال رو هم اضافه و بزنید تا خوب ترکیب بشن
آرد و بیکینگ پودر و نمک رو 3 بار الک کرده و به تناوب در سه نوبت با شیر به مخلوط اضافه کنید
و با لیستک آرام فولد کنید تا مایه یکدستی درست بشه
مایه به دست اومده رو در قالب رو زردآلو ریخته و با لیستک صاف کنید
قالب رو به مدت 35 تا 45 دقیقه در فر قرار بدید
بعد از خارج کردن از فر 1 ساعت بذارید تو قالب خنک بشه بعد برش گردونید
این کیک خوش عطر و خوشمزه تقدیم به شما
نوش جان
کیک با سس شکلات خیلی خوشمزه میشه
بافت کیک بسیار لطیف و عالیه و عطر پرتقالش محشره