الی بانو


برای درست کردن این کیک دستورای زیادی رو تو نت جستجو کردم

اما به دستور سایت خودمون رسیدم یعنی کیک وارونه هلو و دیدم میشه همین دستور رو با زردآلو هم درست کرد

و خیلی هم خوب از آب در اومد تنها تفاوت دستور جدید این هست که من برای کف قالب بجای شکر سفید از شکر

قهوه ای استفاده کردن و باعث شد روی زردآلو ها قهوه ای بشه

 

 

مواد لازم:
 
 
زردآلو: به اندازه کف قالب از وسط نصف کنید برای من حدود نیم کیلو یا 600 گرم شد
 
آرد 1.5 پیمانه 
 
بكينگ پودر 1 ق چ 
 
نمك 1 پنسه
 
كره 200 گرم( میتونید 100 گرم کره و 4 ق روغن مایع بریزید یا اصلا نصفش کنید)
 
شكر 1.5 پیمانه
 
شکر قهوه ای :3/4 پیمانه (میتونید بجاش شکر سفید بریزید)
 
تخم مرغ 2 عدد
 
وانيل نصف ق چ 
 
شير نصف پیمانه
 
رنده پوست پرتقال: 1 قاشق مرباخوری
 
قالب كيك رو آماده كنيد و ته قالب كاغذ روغني بندازيد. فر رو با درجه 180 روشن كنيد.
 
شکر قهوه ای رو با 100 گرم کره ذوب شده مخلوط کرده و کف قالب بریزید و زردآلوهای نصف شده رو روش بچینید
 
 
 
 
 
 
شکر سفید رو با کره نرم شده بزنید (کره باید همدمای محیط باشه) 
 
 
 
 
تخم مرغ های هم دمای محیط رو دونه دونه اضافه کنید و هر کدوم رو 2 دقیقه بزنید و وانیل و
 
رنده پوست پرتقال رو هم اضافه و بزنید تا خوب ترکیب بشن
 
 
 
 
 
 
 
آرد و بیکینگ پودر و نمک رو 3 بار الک کرده و به تناوب در سه نوبت با شیر به مخلوط اضافه کنید
 
و با لیستک آرام فولد کنید تا مایه یکدستی درست بشه
 
 
 
 
مایه به دست اومده رو در قالب رو زردآلو ریخته و با لیستک صاف کنید
 
 
 
 
قالب رو به مدت 35 تا 45 دقیقه در فر قرار بدید
 
بعد از خارج کردن از فر 1 ساعت بذارید تو قالب خنک بشه بعد برش گردونید
 
این کیک خوش عطر و خوشمزه تقدیم به شما
 
نوش جان
 
 
 
 
 
 
 
 
کیک با سس شکلات خیلی خوشمزه میشه
 
 
 
 
بافت کیک بسیار لطیف و عالیه و عطر پرتقالش محشره
 
 
 
 
 
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





شیرینی کره ای


خاگینه تره (غذای شهرکردی)


لازانیا همزده


دسر کسترد با ژله






نظرات شما


افسانه :

اجی بنظرت با این مقدار شکر کیک خیلیییییی شیرین نمیشه؟ اخه زردالو ها هم خودشون شیرینن

*****************************

نه عزیزم این مقدار کافیه

چون زردالوی سفت که برای کیک مناسب باشه زیاد شیرین نیست

اوئن خیلی نرم ها هم برای کیک خوب نیستن

میترا :

سلام عزیزم، بافت کیک عالییییییییییییییییییییییییی
نوش جان

------------------------------

سلام دوست جون

ممنونم دوست هنرمندم