الی بانو


کیک وارونه یا آپساید داون انواع متنوعی داره و بسیار خوشمزه و خوشگله

 

این دستور عالی از خانم گلریز کاوه از مجله هنر آشپزی هست که آوا دوست عزیزمون زحمت درست کردنشو

کشیدن

 

عکس ها از دوست عزیزم آوا جان هست

 

مواد لازم

 

کمپوت آناناس حلقه شده 1 قوطی خرد نشود
 
کره50 گرم
 
شکر قهوه ای70 گرم
 
آب کمپوت 1ق غ
 
مواد لازم برای روی آناناس:
 
کره یا مارگارین120 گرم
 
شکر سفید120 گرم
 
تخم مرغ2عدد
 
وانیل
 
آب کمپوت1 پیمانه 
 
آرد الک شده250 گرم
 
بیکینگ پودر 2 ق چ
 
 
آناناس ها را در صافی بریزید.تا آب آن کشیده شود.
 
50 گرم کره رادر قالب مناسب ریخته+شکر قهوه ای و 1ق غ اب کمپوت در فر 180 درجه به مدت 5 دقیقه قرار دهید.
 
قالب را خارج و هم بنید تا شکر و کره همه جای قالب را بگیرد.اناناس ها را بچینید(یک ردیف)
 
 
کره و شکر را بزنید تا سفید شود+تخم مرغ و وانیل و بزنید.تا پف کند.1 دقیقه
 
آرد و ب پ را همراه اب کمپوت داخل مایه بریزید.وقتی مایه اماده شد ان را یکنواخت روی آناناس ها بریزید.
 
در فر 180 درجه ---30 تا 45 دقیقه
 
بلافاصله قالب را دیس برگردانید.
 
هم سرد و هم گرم سرو میشود.
 
این کیک ها رو آوا جان در قالب های کوچک و تکی درست کردن هیچ فرقی نداره هم تو قالب بزرگ و هم کوچیک دستور 
 
تغییری نمیکنه
 
 
 
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





مرغ زعفرانی


کباب عربی سفید


کاپ کیک نوتلا (مغزدار)


بورک برنج






نظرات شما


جولیا :

الی جون ببخشیدا فکر کنم اشتباه تایپی داشتی تو پستت گلم
گلریز کاوه خانوم هستن و فکر میکنم خودشون مجله قنادباشی رو اداره میکنن

-----------------------------

مرسی از توجهت

تازه متوجه اشتباهم شدم...این بخاطر عجله تو تایپه