مریــــــــــــــــم بانو


از غذاهای مورد علاقه من ماهی سفید سرخ شده هست.درست کردنش زمان زیادی نمیبره اما یکم دقت و حوصله میخواد.

برای شروع ماهی رو به ضخامت دو سانتی متر ببرید. با نمک و پودر پاپریکا طعم دارش کنید. حالا این ماهی ها رو داخل روغن داغ سرخ کنید. اول هم از قسمت پوست ماهی سرخش کنید. شعله رو متوسط مایل به زیاد باشه.وقتی یک سمتش کامل سرخ شد سمت دیگه رو سرخ کنید. موقع سرو هم کمی آب نارنج یا آب لیموترش تازه روش بریزید.

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





ماست ساسیکی(یونانی)


خوراک لوبیا چیتی


مرغ بریان شکم پر


کیک فنجونی نارگیل و عسل






نظرات شما


فاطمه :

سلام.اگه ماهی رو از طرف پوست اول سرخ کنیم پوستش به تابه نمیچسبه،ممنون

 

*****************************

 

سلام،اگر روغن کاملا داغ باشه نمیچسبه. اگر اول از سمت پوستش سرخ کنید پوست ماهی جمع نمیشه.

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: