الی بانو


این کاپ کیک ها بسیار لطیف و خوش عطر و همچنین خوش طعم هستند
 
و عطر شکر قهوه ای و شکلات اونا رو واقعا بی نظیر میکنه
 
سعی کنید خامه ترش که دستورش رو پایین صفحه گذاشتم درست کنید و توی کیک ها و غذاهاتون مثل گراتن ازش استفاده کنید
 
هم خیلییییییی خوشمزه اس و هم خیلی برای بدن مفیده
 
مواد لازم:
 
1 و 1/2 پیمانه آرد (یا 195 گرم)
 
شکر قهوه ای: 3/4 پیمانه یا 150 گرم
 
1/2 قاشق چای خوری نمک
 
1  و 1/2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
 
1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین
 
1/3 پیمانه (79 میلی لیتر) روغن
 
1 تخم مرغ بزرگ
 
1/3 - 2/1 فنجان (79 میلی لیتر - 118 میلی لیتر)  شیر
 
عصاره وانیل 1 قاشق چای خوری
 
2/1 فنجان خامه ترش
 
خرده شکلات تلخ یا شکلات چیپسی مرغوب 4/3 فنجان
 
 
فر رو روی 200 درجه روشن و گرم کنید
 
کپسولهای خوشگلتون رو هم تو قالب مافین بذارید
 
آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین و نمک رو مخلوط و 3 بار الک کنید
 
و در یک کاسه بزرگ ریخته و با همزن دستی با هم مخلوطشون کنید سپس شکر قهوه ای رو هم اضافه کنید
 
اگه شکر قهوه ای ندارید اصلاااااااااااا مشکلی نیست شکر سفید بریزید
 
 
 
 
در یک ظرف دیگه  روغن و تخم مرغ  و وانیل رو خوب بزنید حدود 3 تا 5 دقیقه بعد شیر رو بهش اضافه کنید و بزنید
 
این مخلوط رو به خامه ترش اضافه کرده و با همزن مخلوط کنید
 
 
 
 
سپس مایه به وجود اومده رو به آرد و شکر اضافه کنید با لیستک مخلوط کنید (فقط در حد مخلوط شدن نه بیشتر)
 
در نهایت شکلات های خرد شده یا چیپسی رو اضافه و آرام با لیستک فولد کنید
 
با اسکوپ بستنی از مایه در قالبها بریزید
 
و قالب رو به مدت 15 تا 20 دقیقه یا زمانی که خلال دندون از کیک تمیز بیرون بیاد در فر بذارید
 
 
 
 
 
بافت و طعم بی نظیر این مافین ها گوارای وجودتون
 
 
 
 
 
 
رسیپی:inspiredtaste.net
 
 
طرز تهیه خامه ترش خانگی:
 
مواد لازم.
 
 ماست ترش ۵۰۰ گرم 
 
 خامه ۵۰۰ گرم
 
 
 طرز تهیه.
 
 همیشه برای درست کردن خامه ترش به مقدار مساوی باید از ماست و خامه استفاده کرد.
 
 ابتدا ماست ترش را با خامه کاملا با هم مخلوط می کنیم. سپس آن را روی حرارت می گذاریم تا به
 
 دمای ۶۰ درجه برسد به هیچ عنوان نباید به نقطه جوش نزدیک شود. از روی حرارت برداشته و به مدت
 
 ۷ تا ۸ ساعت در فضای آشپزخانه قرار می دهیم .بعد از آن درون شیشه کرده و داخل یخچال میگذاریم
 
 توجه داشته باشید اگر به طور اتفاقی به صورت سریع به خامه ترش احتیاج پیدا کردید میتوانید این
 
 کار را فقط با مخلوط کردن ماست و خامه انجام دهید و استفاده کنید.برای دانستن رسیدن به نقطه ۶۰
 
 درجه می توانید از درجه های مخصوص این کار استفاده کنید اما اگر درجه ندارید انگشت کوچک خودرا درون
 
 مایه برده دمای آن طوری باشد که نه انگشت احساس سوختگی کند و نه اینکه احساس سردی.این مایه
 
 خانگی را در قسمت سرد یخچال تا یک هفته به مصرف برسانید.

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





پیتزا پنیر


پیتزا با خمیر نان ماست


کیک شکلاتی


جوجه کباب ترش و زعفرانی






نظرات شما


سارا :

سلام خسته نباشین، یه سوال داشتم من 2 بار این نوع کیک ها رو البته با دستورای دیگه از شف طیبه درست کردم ولی شکلات چیپسی ته نشین شدن ته کپسول....علت چیه ؟چیکارکنم؟
ازیه جا شنیدم که با 1 ق چ آرد مخلوط کنم بعد بریزم توی موادم اینکارم کردم ولی باز ته نشین شد ته کپسول....میشه راهنماییم کنین تا بتونم اینو درست کنم چون از رسپی خیلی خوشم اومد

-----------------------------------------------

سلام عزیزم

ممنونم سلامت باشید...دوست گلم احتمالا مایه کیک شما شل میشه چون وقتی شکلات آغشته به آرد بشه دیگه نباید ته نشین بشه

اگه شکلاتها خیلی درشت باشن هم ته نشین میشه

یا اگه حرارت فر خیلی زیاد باشه