الی بانو


این دستور رو ترجمه کردم 

دستور بسیار ساده و در عین حال خوشمزه ای هست

 

(453 گرم) ماکارونی 

5 فنجان (1182 میلی لیتر) شیر، 

2/1 فنجان (8 قاشق غذاخوری یا 113 گرم) کره بدون نمک 

1/2 (70 گرم) فنجان آرد 

1 قاشق چای خوری خردل 

1/8 تا 1/4 قاشق چای خوری فلفل هندی 

1/8 قاشق چای خوری جوز 

4 و 1/2 فنجان (18 اونس یا 510 گرم) پنیر چدار سفید 

1 و 1/2 فنجان (5 اونس یا 142 گرم) پنیر رومانو یا پنیر Pecorino رومانو (میتونید پنیرای دیگه جاش بذارید) 

1/2 قاشق چای خوری نمک 

چند لیوان آب و کمی نمک بذارید بجوشه و پاستا رو آبکش کنید 

فر روی 190 درجه روشن کنید 

ظرف هم با کره چرب کنید 

شیر رو رو حرارت بذارید تا گرم کنید 
کره رو هم توی یه ظرف بزرگ بریزید و رو حرارات بذارید به محض ذوب شدن کره آرد رو اضافه و با همزن دستی خوب مخلوط کنید به مدت 3 دقیقه تا بوی خامی آرد از بین بره و رنگش قهوه ای روشن بشه 
بعد شیر گرم رو به این مخلوط آرام آرام اضافه کنید و مدام هم بزنید تا توی سس حباب ایجاد بشه و بجوشه 

 


سس رو از روی حرارت برداشته و فلفل و خردل و جوز و پنیر رومانو و 1/2 از پنیر چدار رو بهش اضافه کنید تا پنیر با گرمای شیر ذوب بشه و 1/2 قاشق چ خ نمک رو هم اضافه کنید (شوری رو بچشید تا تنظیم بشه) 
 


این سس روبا پاستای آبکش شده مخلوط کنید و در ظرف چرب شده بریزید 
بقیه پنیر چدار رو روی مواد بریزید 

 



ظرف رو حدود 30 دقیقه در فر بذارید 
یا زمانی که پنیر آب بشه 
سپس چند دقیقه هم گریل رو روشن کنید تا روی پنیر طلایی بشه 

سپس از فر خارج کرده 15 دقیقه اجازه بدید خنک بشه و بعد سرو کنید 

 

 

نوش جان

 

 

رسیپی از :inspiredtaste.net



به شما پیشنهاد میکنیم :





بیف استروگانف


لقمه های پنیری


خورشت گل کلم و به


کروتان (crouton)






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: