الی بانو


یکی از پلوهای معروف و محبوب ایرانی باقالی پلو هست

این غذا رو با گوشت و ماهیچه و مرغ و ماهی میشه سرو کرد

الان هم فصل باقالی تازه هست پس این پلوی عالی و مجلسی رو حتما درست کنید

همه شما خانما حتما باقالی پلو رو بلدین

من یه ورژن ساده شو آموزش میدم

مواد لازم:

برنج ایرانی : 4 پیمانه

شوید تازه ریز خرد شده:2 تا 3

باقالی تازه پاک کرده و شسته:350گرم

 

برنج رو چند ساعت خیس کنید

تو قابلمه یه پیاز کوچیک رو ریز کرده و تفت بدید سپس باقالی رو اضافه کرده و تفت بدید

شوید رو هم اضافه کرده و 10 دقیقه مواد رو باهم تفت بدید

سپس کمی زردچوبه و دارچین اضافه کنید

 

8 پیمانه آب اضافه کنید و بذارید بجوشه سپس برنج رو اضافه کنید

نمک و روغن غذا رو اندازه کنید و بذارید آب برنج کشیده بشه

پلو رو به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه با دمکنی و حرارت ملایم بذارید دم بکشه

دست آخر کمی زعفران دم کرده روی پلو بدید

این پلو رو من به صورت باقالی پلو با گوشت پختم

و البته بخاطر داداش گلم مرغ زعفرانی هم کنارش گذاشتم

 

 

متاسفانه من نتونستم از مراحل عکس بگیرم دوستان باید ببخشید

 

 

 

گوشت هم این طوری پختم:

 

گوشت و پیاز و هویج رو تفت دادم

بهش زردچوبه و فلفل سیاه و دارچین اضافه کردم

و تو زودپز گذاشتم با کمی آب پخت بعد بهش نمک و زعفران و کمی رب گوجه و آب لیموترش اضافه کردم و گذاشتم جا بیفته

 

 

این هم مرغ زعفرانی که آموزششو تو یه پست جدا میذارم:

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





پاستا با سس آلفردو


ادویه های مختلف برای غذا


دونات


آش رشته






نظرات شما


ساره :
همین الان دارم درستش میکنم
ممنون از شما و نکات کلیدی و طلایی تون
*****************************************
خواهش میکنم گلم انشاالله عالی بشه
شادلی :

عالیه خانم هنرمند با سلیقه.انرژی. گرفتم

-----------------------

ممنونم دوست عزیز...منم از محبت شما کلی انرژی گرفتم

شادلی :
عالیه خانم هنرمند با سلیقه.انرژی. گرفتم