الی بانو


هرچی از راحتی و خوشمزگی این آش بگم کم گفتم

این آش رو همیشه مامانم برامون درست میکرد و من از بچگی عاشقش بودم

وقتی ازدواج کردم دیدم هر روز نمیتونم به مامان بگم برام درست کنه و خودم دست بکار شدم

و الان هفته ای یکی دوبار حتما درستش میکنم

هم خودم و هم همسری و پسرم عاشق این آش هستن

خیلییییییییییییییییییییی زود حاضر میشه و اصلا دنگ و فنگ نداره

 

مواد لازم:

برنج ایرانی :1/5 لیوان

ماست (ترجیحا پرچرب ) من مارک سون کاله و آپادا و شیرازی رو توصیه میکنم : 500 گرم یا بیشت ممکنه تا 1 کیلو هم ماست لازم باشه

میتونید بجای ماست مخلوطی از ماست و دوغ رو بریزید یا کشک بریزید

پیاز : 3 عدد

نعنا: 3 تا 4 قاشق غ خ

نمک و فلفل و زردچوبه

من تو این آش حبوبات نمیریزم ولی شما میتونید کمی عدس پخته بریزید

 

برنج رو با کمی آب و نمک رو حرارت بذارید تا برنج نرم بشه و آبش کم بشه

 

 

تو این فاصله پیاز رو سرخ کنید و زردچوبه و فلفل اضافه کرده و وقتی تبدیل به پیاز داغ شد بهش نعنا رو اضافه کنید 

و از روی حرارت بردارید

 

 

این مخلوط رو به آش اضافه کنید و هم بزنید

 

 

ماست رو با ویسک یا همزن دستی بزنید تا یکدست بشه و به آش اضافه اش کنید

و تا زمانی که آش به جوش زدن و قل انداختن برسه مدام هم بزنید

این مرحله خیلیییییییییییییییییییییی مهمه اگه این کار رو نکنید صد در صد آش بریده میشه

پس تنبلی نکنید و پای گاز بایستید کلا یه ربع هم نمیشه

 

 

وقتی آش قل قلش شروع شد نمکشو اندازه کنید و زیرشو کم کنید و 5 دقیقه اجازه بدید جا بیفته

 

 

آش خوشمزه شما حاضــــــــــره نوش جان

 

 

من سرد شده ی این آش رو خیلی دوست دارم

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





شیرینی کشمشی


عدس پلو با کلم


دسر پان اسپانیا


چیز ماکارون






نظرات شما


برليان :

واي عزيزم خيلي خوب شده منم عاشقشم
نوش جونتون

-------------------------------------

ممنونم عزیزم

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: