هرچی از راحتی و خوشمزگی این آش بگم کم گفتم
این آش رو همیشه مامانم برامون درست میکرد و من از بچگی عاشقش بودم
وقتی ازدواج کردم دیدم هر روز نمیتونم به مامان بگم برام درست کنه و خودم دست بکار شدم
و الان هفته ای یکی دوبار حتما درستش میکنم
هم خودم و هم همسری و پسرم عاشق این آش هستن
خیلییییییییییییییییییییی زود حاضر میشه و اصلا دنگ و فنگ نداره
مواد لازم:
برنج ایرانی :1/5 لیوان
ماست (ترجیحا پرچرب ) من مارک سون کاله و آپادا و شیرازی رو توصیه میکنم : 500 گرم یا بیشت ممکنه تا 1 کیلو هم ماست لازم باشه
میتونید بجای ماست مخلوطی از ماست و دوغ رو بریزید یا کشک بریزید
پیاز : 3 عدد
نعنا: 3 تا 4 قاشق غ خ
نمک و فلفل و زردچوبه
من تو این آش حبوبات نمیریزم ولی شما میتونید کمی عدس پخته بریزید
برنج رو با کمی آب و نمک رو حرارت بذارید تا برنج نرم بشه و آبش کم بشه

تو این فاصله پیاز رو سرخ کنید و زردچوبه و فلفل اضافه کرده و وقتی تبدیل به پیاز داغ شد بهش نعنا رو اضافه کنید
و از روی حرارت بردارید

این مخلوط رو به آش اضافه کنید و هم بزنید

ماست رو با ویسک یا همزن دستی بزنید تا یکدست بشه و به آش اضافه اش کنید
و تا زمانی که آش به جوش زدن و قل انداختن برسه مدام هم بزنید
این مرحله خیلیییییییییییییییییییییی مهمه اگه این کار رو نکنید صد در صد آش بریده میشه
پس تنبلی نکنید و پای گاز بایستید کلا یه ربع هم نمیشه

وقتی آش قل قلش شروع شد نمکشو اندازه کنید و زیرشو کم کنید و 5 دقیقه اجازه بدید جا بیفته

آش خوشمزه شما حاضــــــــــره نوش جان

من سرد شده ی این آش رو خیلی دوست دارم
