مریــــــــــــــــم بانو


درست کردن یه خمیر تارت ترد و خوشمزه نیاز به تجربه داره.خوشبختانه دستورات مختلفی از شف های بزرگ هست که کار رو آسونتر میکنه. من برای درست کردن این تارت از دستور خانم طورسیان استفاده کردم که انصافا خمیر خوش قلقی داشت.

مواد لازم:

آرد سفید: 310 گرم

پودر قند: 70 گرم

کره یا مارگارین : 170گرم

شیر سرد: 3 ق سوپخوری

زرده تخم مرغ: 1 دونه

وانیل: نوک قاشق چایخوری

رنده پوست 2 تا لیمو ترش کوچیک یا رنده پوست پرتقال...یه قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

 

آرد رو یکبار الک کنید. کره رو از داخل یخچال در آرید و به تکه های یک سانتیمتری تقسیم کنید و به آرد اضافه کنید. یادتون باشه کره باید حتما سرد باشه.

 

 

با چنگال کمی مخلوطشون میکنیم.

 

 

بعد با نوک انگشت(تاکید میکنم نوک انگشت نه کف دست) کره رو با آرد مخلوط میکنیم.

 

 

وقتی به شکل خرده نون در اومد بقیه مواد را اضافه میکنیم.

 

 

و باز با نوک انگشت مخلوطشون میکنیم.

به هیچ وجه ورز نمیدیم. همین که خمیرجمع بشه کفایت میکنه. لازم نیست تمام تکه های کره آب بشه.

 

 

حالا خمیر را وسط دو نایلون فریزر بزارید و پهنش کنید. بعد بزارید داخل یخچال

 

 

خب حالا نیم ساعت بهش زمان بدید. بعد از این تایم فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. وردنه و قالب تارت رو هم آماده کنید. اگر خمیر رو خوب و نازک پهن کنید برای دو تا قالب 25 سانتی کافی هست.

یک تکه از خمیر را با چاقو جدا میکنیم و لای دو تا کیسه فریزر باز شده میزاریم.

 

 

با وردنه بازش میکنیم. بزرگتر از قالب و تا جایی که میتونیم نازک میکنیم.

 

 

برای اینکه خمیر را سالم داخل قالب پهن کنیم یک روش هست: اینکه قالب رو سر و ته روی خمیر بزارید و با کمک اون یکی دستتون خمیر رو بزارید داخل قالب.

 

 

با دست خمیر اطراف قالب رو جدا میکنیم و به لبه هاش فرم میدیم.

با چنگال خمیر رو سوراخ میکنیم تا موقع پخت پف نکنه.

 

 

حالا میزاریم داخل فر. همونطور که آشپزخونه رو جمع و جور میکنید حواستون به فر باشه که زود میسوزه. 15 دقیقه بعد حتما چک کنید و اگر دیدید کناره های تارت جدا شد و کمی تغییر رنگ داد بدونید آماده شده.

از فر خارج کنید و زمان بدید تا خنک بشه.

 

 

وقتی خنک شد با احتیاط خارج کنید تا نشکنه. البته خیلی راحت هم جدا میشه.

با کراست مورد علاقه تون پر کنید و بعد نوش جان.

 

 

 

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





خورش آلوچه


خوراک مرغ و ماست


فقط عکس


سوفله سیب زمینی






نظرات شما


صفورا شاوردی :

خیلی عالی یاد دادید

**************************************

محبت دارین

سوری :

مریم بانوووووو عاشقتم

 

*****************

 

ممنون عزیزم. لطف داری

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: