الی بانو


برای درست کردن این کیک خیلی سرچ کردم چون میترسیدم شاه توت توی کیک باعث خمیر شدنش شه

و با کلی بالا پایین کردن دستورات و به این دستور عالی که براتون میذارم رسیدم

ایده ی این دستور از وبلاگ ریحان مرزه هستش

 
مواد لازم
 
کره ی نرم شده 170 گرم
 
شکر 170 گرم
 
تخم مرغ 3 عدد
 
آرد 225 گرم
 
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
 
پودر وانیل 4/1 قاشق چای خوری
 
شیر 4/1 پیمانه
 
شاه توت 1 پیمانه
 
کمی آرد برای شاه توت ها
 
 
طرز تهیه:
 
اول این شاه توت ها رو ببینید که چقدر خوشگلن:
 
 
 
 
فر رو روی 180 درجه روشن کنید
 
کره و شکر رو خوب بزنید تا کرم و یکدست بشه
 
 
 
 
و بعد تخم مرغها رو دونه دونه اضافه کردهو هر کدوم رو 2 دقیقه خوب بزنید و وانیل رو هم اضافه کنید
 
 
 
 
حالا مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو که 3 بار الک کردید رو همراه با شیر در سه مرحله به مواد  اضافه کنید  و با لیسک یا قاشق مخلوط کنید.
 
 
 
 
 
 
شاتوت ها رو به آرد آغشته کنید
 
 
 
 
سپس کمی از مواد رو کف قالب که چرب و ارد پاشی کردید یا کاغذ روغنی انداختید بریزید
 
و شاه توت ها رو به آرد آغشته کرده و بطور منظم روی مایه کیک بچینید  و بقیه  مایه ی کیک رو روی شاه توت ها بریزید . 
 
 
 
 
 
 
 
کیک رو در حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 40 تا 50 دقیقه بپزید کیک رو بعد از سرد شدن از قالب جدا کرده و با پودر قند یا هرچی دوست دارید
 
تزیین کنید

 

 

شیرینی کیک بسیار اندازه و خوب هست

بافتش خیلی نرم و لطیفه و اصلااااااااااااااا خمیر نیست

 

 

حتما شاتوت ها رو به آرد آغشته کنید که ته نشین نشن

 
 
 
 
 
 
هر چی از خوشمزگی کیک بگم کم گفتم واقعا عالیه حتما تا فصل این میوه هست امتحانش کنید
 
 
من کیک رو شب نیمه شعبان پختم اینعکس برای صبح جمعه هست که کیک رو بردیم بیرون و زدیم تو رگ
 
ببینید هنوز بافتش عالیه
 
 
 
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





هات چاکلت مکزیکی


تونا بالز


توپک خرما با کسترد


فرنچ تست عالی برای صبحانه






نظرات شما


زهرا :
سلام...خیلی ممنون بابت دستور کیک من این کیک و درست کردم نرم ترین و لطیف ترین کیکی بود که خوردم خیییلی ممنون :-*. فقط چون اندازه ها رو به گرم و لیتر داده بودین یکم سخت بود اندازه گیریش من ی لیوان شکر و یک ونیم لیوان آرد و نصف لیوان شیر استفاده کردم خوب شد
هدیه :
الی جونم ممنونم عالی بود خیلی هم خوشمزه بازم مرسی😉
************************
خواهش میکنم عزیزم...نوش جان
leila :
خانومی پیمانه شیر یا شاتوت چقدره؟
*******************************************
همون یک لیوان فرانسوی دسته دار در نظر بگیر
اگه پیمانه استاندارد شیرینی پزی هم داری که هیچی یکی از همونا در نظر بگیر
شیر هم 250 میلی لیتر مساوی با یک پیمانه یا یک لیوانه

مریم پ :

الی جون مرسی بابت دستور این کیک من درست کردم فوق العاده خوشمزه بود و بافت خیلی نرم و لطیفی داشت بازم ممنون عزیزم

****************************************************

خواهش میکنم دوست عزیزم...نوش جــــــــــــــــــــــــان

سمانه :

به به حظ کردم.جاتون خالی ما یه درخت شاتوت داریم فوق العاده پربار.اگه توی کیک پز درست کنیم هم خمیر نمیشه.مرسی

---------------------------------

به به چه عالی پس کلی کیک و شربت و مربا و دسر میتونید با شاه توت های اون درخت درست کنید

عزیزم فکر نکنم خمیر بشه باید امتحان کنی