الی بانو


کلی دستور آپ نکرده رو دستم مونده کم کم باید همه رو آپ کنم

یکی از اون دستورا همین گراتن سبزیجات خوشگل و خوشمزه هست که برای روز مرد پخته بودم

که کنار باقالی پلو با گوشت و مرغ زعفرانی هم بود که اونا رو هم کم کم می آپم

این گراتن بسیار خوشمزه و راحته و مواد اولیه خاصی نداره

به امتحانش می ارزه

 

مواد لازم برای یه ظرف پیرکس:

 

سیب زمینی آب پز شده: 2عدد

بادمجان کبابی شده: 4 عدد

گوجه فرنگی: 4 تا6 عدد

سیر: 3 تا 5 حبه

پیاز: 1 عدد

پیازچه خرد شده :نصف لیوان

جعفری و ریحان و ترخون خرد شده: نصف لیوان

زیتون و گوجه مینیاتوری به دلخواه برای روی گراتن

پنیر پیتزا: ب میزان لازم : هر چی بیشتر بهتر

نمک و فلفل و آویشن

قارچ و فلفل دلمه ای در صورت تمایل : من نریختم

 

مواد لازم برای سس بشامل:

شیر:2 لیوان

آرد: 1/3 لیوان

کره:25 گرم

نمک و فلفل سیاه و آویشن:مقداری

خامه در صورت تمایل: 1/3 لیوان

 

سیب زمینی رو آب پز کنید و ورقه ورقه کنید  و کمی نمک روش بپاشید(میتونید سرخش کنید که من اینکارو نکردم)

بادمجان رو هم کباب کرده و پوستشو جدا کنید و ساطوریش کنید و کمی نمک بهش اضافه کنید

گوجه فرنگی رو خرد کنید 

تو یه تابه یه پیاز رو نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت بدید سپس سیر هم اضافه و تفت بدید

گوجه فرنگی ها رو هم اضافه کنید و بذارید سرخ بشن و آب اضافیشون گرفته بشه

و کمی نمک و فلفل و آویشن به مواد اضافه کنید

 

برای درست کردن سس بشامل:

آرد و شیر سرد رو مخلوط کرده و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا کمی غلیظ و یکدست بشه

سپس کره و نمک و فلفل و اویشن و در صورت تمایل خامه رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید

مواظب باشید خیلی سفت نشه

 

فر رو روی 200 درجه روشن کنید

کف یه ظرف پیرکس رو با روغن زیتون یا روغن کمی چرب کنید و کمی از سس بشامل توی ظرف بریزید

یه لایه سیب زمینی ورقه شده تو ظرف بچینید و روش از سبزیجات خرد شده بریزید

 

 

 

1/2 از سسی که با گوجه فرنگی درست کردید رو روی مواد بریزید

 

 

حالا  بادمجان کبابی رو اضافه کنید و روی بادمجانها کمی دیگر از سبزیجات خرد شده رو بریزید

 

 

کمی از سس بشامل و پنیر پیتزا رو روی بادمجانها رو بریزید

 

 

 

یک لایه دیگر سیب زمینی ورقه شده بچینید و باز کمی سبزیجات معطر و پیازچه روش بپاشید

 

 

بقیه سس گوجه رو با کمی سبزیجات معطر اضافه کنید

 

 

حالا باقیمانده سس بشامل و پنیر پیتزا رو روی مواد بریزید

و روی پنیر رو با سبزیجات باقیمانده و گوجه مینیاتوری و زیتون تزیین کنید(در صورت تمایل)

 

 

ظرف را به مدت 30 تا 45 دقیقه یا زمانی که پنیر طلایی بشه توی فر بذارید

سپس 20 دقیقه بذارید خنک بشه و بعد از اون سرو کنید

این زمان برای این هست که پنیر از داغی بیفته و طعمش مشخص بشه

نوش جــــــــــــــــــــــــان

 

 

این هم یه تیکه از گراتن خوشمزه که با سس کچاپ و سس فلفل و آب لیمو ترش محشـــــــــــــــــــــره

 

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





پای شکلات خامه ای


شریت با طعم قوی مرکبات


املت ذرت و پنیر ابتکاری


بستنی وانیلی






نظرات شما


شیوا :
عالی بود
ریتا :

عالیه الی جون دستت دردنکنه
حتما امتحان میکنم

----------------------------

ممنون عزیزم

انشاالله خوشت بیاد

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: