الی بانو


برای درست کردن لازانیا روشهای مختلفی هست

به نظر من رمز عالی شدن لازانیا سس بشامل و پنیر هست

این سس باعث میشه لازانیای نرم و خیلی خوشمزه ای درست کنید

 

با ما همراه باشید...

 

برای سس این لازانیا من پیاز رو تفت دادم و گوشت چرخ کرده و سوسیس و قارچ رو بهش اضفافه کردم و خوب تفت دادم

آویشن و نمک و زردچوبه و فلفل هم اضافه کردم

در نهایت رب گوجه هم اضافه کردم و خوب تفت دادم

 

برای سس بشامل:

1/5 لیوان شیر رو با 3 یا 4 قاشق غ خ آرد مخلوط کردم و روی حرارت هم زدم تا غلیظ مثل فرنی شد

بعد 25 گرم کره و 2 قاشق غ خ خامه هم بهش اضافه کردم و هم زدم تا یکدست شد

در نهایت کمی فلفل سیاه و نمک بهش اضافه کردم

 

ورقه های لازانیا رو آب جوش ریختم تا حدود 10 دقیقه نرم شد و اونا رو آبکش کردم

فر رو روی 200 درجه روشن کردم

توی ظرف پیرکس کمی سس بشامل ریختم و یه لایه ورق لازانیا چیدم

از مایه گوشتی روی ورقه ها چیدم و باز سس بشامل و پنیر پیتزا ریختم و این کار رو تا تموم شدن ورقه های لازانیا ادامه دادم

روی لایه آخر باید سس بشامل فراوانی ریخته بشه و همینطور پنیر پیتزای زیادی بریزید

 

 

 

ظرف رو به مدت 30 دقیقه یا زمانی که پنیر ذوب شده و طلایی بشه در فر بذارید

سپس از فر درآورده و بعد از 15 دقیقه یا زمانی که کمی خنک بشه صبر کنید و بعد برش زده و نوش جان کنید

این نکته خیلی مهمه چون وقتی پنیر کمی خنک بشه طعمش مشخص میشه

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





دسر پان اسپانیا(سرو تک نفره)


شربت آلبالو


کیک عصرانه دو رنگ 2


الگوی تزیین دسرهای شب یلدا






نظرات شما


سارا :
مرسی خیلی عالی توضیح دادین
*************************************
خواهش میکنم
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: