مریــــــــــــــــم بانو


یه غذای شیک،مجلسی و به شدت چشم نواز و صدالبته شکم نوازwink و چون از تنوع رنگی زیادی برخورداره نیاز به تزئین نداره. جون میده برای جشن تولد.

مراحل کار رو تصویری براتون میزارم چون قبلا به اندازه کافی دستور گراتن داشتیم و سبک کار دستتون هست.

فقط قبلش چند تا نکته بگم: آشیانه ها رو به آهستگی داخل آب جوش بگذارید و اصلا هم نزنید تا بتونید کامل درش بیارید. داخل آب جوش روغن و نمک بریزید.

برای مواد روی پاستا من از این دستور استفاده کردم. قارچ رو هم جداگانه تفت دادم. شما میتونید قارچ رو با گوشت چرخکرده هم تفت بدید.

کف ظرف رو هم با سس بشامل پوشوندم.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





خرما و گردو


کاپ کیک شکلاتی


اسموتی هلو و قهوه


کوکو کدوسبز






نظرات شما


atiii :

سلام عالی بود ممنون.فقط میشه به جای سس بشامل از سس مایونز استفاده کرد؟؟؟؟؟

 

**************

 

کف ظرف رو میتونید سس مایونز بریزید.برای روی پاستا هم میتونید سس بشامل رو حذف کنید و کمی پنیر پیتزا بریزید.

zeynabam :

سلام عزیزم میشه این غذارو تو ماکروفر درست کنم امکان داره

 

**********************

 

سلام عزیزم. چرا که نه. چون فقط برای ذوب شدن پنیر غذا را داخل فر میزاریم.حتی روی گاز هم میشه البته روش دیگه برشته نمیشه

Lindsay :

وایییییییییییییییییییییییییییییی این محشره مریم بانوی عزیز
الحق که هم شما هم الی بانو خیلییییییییییییییی هنرمند و کدبانو هستید

 

******************

 

ممنون عزیزم

شما لطف دارید

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: