الی بانو


این کیک رو برای چند مهمون عزیز درست کردم که خیلییییییییییییییی خوششون اومد و قول گرفتن یکی دیگه براشون درست کنم

کیک خیلی خوشمزه و خوش عطری هست مخصوصا سس کاراملی روی کیک اونو معرکه میکنه

بافت کیک هم یه حالت منسجم و باحال داره

پفش هم خیلی خوبه ...در ضمن درست کردنش خیلییییییییییییییییییی راحته چون همه مواد با هم مخلوط میشه و میره توقالب

برای همین اسمش کوئیک میکس هست

 

این دستور از خانم صالحه دردائی عزیز هست:

***مواد لازم:
 
آرد :1 و 1/2  پیمانه
 
شیر عسلی : یک قوطی 400 گرمی
 
تخم مرغ  همدمای محیط: 3 عدد
 
کره آب شده یا روغن مایع 150 گرم
 
پودر کاکائو : 3  قاشق سوپخوری
 
بکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری
 
جوش شیرین:1 قاشق چایخوری (تو دستور نبود خودم اضافه کردم)
 
هل : 3/4 قاشق چایخوری
 
وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
 
***مواد رویه:
 
شکر :100 گرم
 
کره : 50 گرم
 
خامه صبحانه : 200 گرم
 
شکلات تلخ:50 گرم (تو دستور نبود اما عالی اش کرد)
 
 
اول این نکته رو رعایت کنید و همه مواد رو چند ساعت قبل بیرون بذارید تا همدمای محیط باشن
 
کره رو هم ذوب کنید و بذارید کمی خنک بشه
 
آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو 3 یا 4 بار الک کنید
 
فر رو روی 170 درجه روشن کنید
 
 
قالبتون رو چرب و آردپاشی کنید یا کفش کاغذ روغنی بندازید (قالب 20 تا 23 سانتی مناسبه)
 
یا قالب 25 سانتی میان تهی هم خوبه
 
همه مواد رو با دور کند 1 دقیقه مخلوط کنید بعد با دور متوسط 5 دقیقه دیگه بزنید تا مواد کاملا مخلوط شده و رنگ مایه
 
کمی روشن بشه
 
 
 
 
 
 
 
 
این هم شیر عسلی که مارکای دیگه هم داره:
 
 
 
 
مایه کیک دو در قالب ریخته و در فر به مدت 40 تا 50 دقیقه بذارید
 
 
 
 
دوستای عزیز ممکنه زمان پختتون بیشتر هم بشه پس از دقیقه 40 یا 45 به بعد حواستون به کیک باشه
 
و با یه خلال دندون چک کنید که نسوزه
 
 
طرز تهیه سس کاراملی روی کیک:
 
شکر رو روی حرارت متوسط رو به زیاد بذارید تا ذوب بشه با قاشق اصلا همش نزنید و فقط هر از چند گاهی قابلمه رو بلند کرده
 
و یه تابش بدید که شکر جابجا بشه و ذوب بشه و اینکه مواظب باشید قهوه ای نشه که دیگه سوخته و به درد نمیخوره
 
وقتی ذوب شد میتونید همش بزنید
 
کره و خامه رو مخلوط و گرم کنید و به کارامل اضافه کنید (اگه سرد باشن وقتی اضافه کردید اینور و اونور میپاشه)و مدام هم بزنید
 
تا کارامل هم نرم شده و با مواد مخلوط شود و سس درست بشه
 
من 50 گرم شکلات تلخ هم به کارامل اضافه کردم ویه سس شکلاتی خوشمزه درست کردم و عالییییییییییییییییییی بود
 
 
این سس رو روی کیک که خنک شده بریزید و تزیینش کنید و بذارید کیک چند ساعت تو یخچال بمونه البته روشو بپوشونید
 
اینطوری خوشمزه تر میشه
 
 
 
 
 
 
30 دقیقه تا 1 ساعت قبل از سرو کیک رو از یخچال خارج کنید
 
مطمئنم عاشق این کیک میشید من حتمااااااااااااااااا دوباره درستش میکنم عالی بود
 
 
 
 
 
 
 
 
 
به به جاتون خالی با اون توت فرنگی های روش بی نظیر بود...
 
 
 
 
 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





مرصع پلو


جوجه چینی 2


کروکت گوشت


نکات مهم برای پخت کیک اسفنجی






نظرات شما


صفری :

سلام مجدد
الی جونم با افتخار لینکت کردم اگه امکان داره با نام شوق نماز لینکم کنی ممنون میشم.یا علی
http://shoghe-namaz.rozblog.com/

--------------------------------

سلام دوستم

ممنونم چشم شما هم لینک شدید

صفری :

سلام الی بانو عزیز
ممنون از دستورای عالیت.من کیک تو قالب کمربندی درست میکنم زود تهش میسوزه با اینکه درجه فر هم 140 بیشتر نیس.چکار کنم؟
یه سوال دیگه یه طرف کیک اسفنجیم زیاد پف میکنه یه طرفش کمتر نمیدونم چرا موادم خوب مخلوط میکنم!؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
مفق باشی خانومی

-------------------------------------------

سلام دوست عزیز

خواهش میکنم...عزیزم درجه فرت مناسب نیست

و برای اینکه یه طرفش بیشتر پف میکنه یا دمای فر خوب نیست و یا اینکه قالب شما کوچیک هست و یا اینکه مواد رو خوب مخلوط نمیکنید

و همدمای محیط نیستن

این دو لینک رو حتما مطالعه کنید:

http://chefartist.ir/showpages579.html

http://chefartist.ir/showpages633.html

الی :

منم درست کردم و بسی خوشمزه شد ممنون بابت دستور خوبتون

--------------------

نوش جان الی جان

خواهش میکنم عزیز

حمیده شوروشیرین :

سلام۰واقعا عالی شده دستتون درد نکنه۰ایده شکلات داخل کرم کاراملی هم جالب بود ممنون

---------------------------------------

سلام حمیده جون...ممنونم عزیزم ...اتفاقا خیلی هم خوشمزه میشه

یامی مامی :

سلام بر الی بانوی عزیز و هنرمندم
عزیزم شما مدتهاست در وبلاگ من لینک هستید..مگه می شه بانوی هنرمندی مثل شما رو لینک نکرده باشم؟
از همون شروع وبلاگ نویسی تقریبا از بهمن ماه 92 که وبلاگ ساختم شما لینک شدید عزیزم
ممنون از حضور پر مهرتون در آشپزخونه کوچیک یامی مامی

-------------------------------------

سلام دوست عزیزم

ممنونم از محبت و لطفی که به من دارید

شما هم ماشالله خیلییییییییییییییییییییییییییی هنرمند و کدبانو هستید

من غافل موندم که دوست خوبی مثل شما رو زودتر پیدا نکردم

با افتخار لینک شدید

معصومه :

سلام سلام خانومای اشپز
من تقریبا میشه گفت نو عروسم و از وقتی که با سایت شما اشنا شدم کلا زندگیمو با هاش وفق دادم
اخه به هر سایتی نتونستن اطمینان کنم که غذا هاش باب میل ما هم باشه
چون سلایق غذایی ادما با هم مخالفه
اما با شما هماهنگم
هر غذایی رو درست نکرده بهش ایمان دارم که با ذائقه ما جور درمیاد
فقط بهم تو درست کردن ترشیجات هم کمک کنید ممنون میشم
اخه بلد نیستم تریشی ها یا شور های زیادی درست کنم میخوام متفاوت باشi
پیشاپیش ازتون ممنونم :-))

------------------------------------

سلام دوست عزیز

انشاالله در زندگیت کنار همسرت موفق و خوشبخت باشی

خوشحالیم از حسن نیت شما و اطمینانی که به ما    دارید

انشاالله بتونیم همیشه رضایت خاطر شما رو جلب کنیم

و البته خوشحال میشیم عکس کاراتونو برامون ایمیل کنید و ما ببینیم

درمورد ترشی و شور یه سری دستور گذاشتیم و انشاالله کم کم کاملشون میکنیم

ساجده :

سلام قبلا از شما درخواست کیکی که با شیر عسلی درست میشه کرده بودم. وقتی این آموزش را دیدم بسیار خوشحال شدم. واقعا ممنونم. حتما درست میکنم و امیدوارم مانند شما عالی درست کنم.

--------------------------------------------

سلام عزیزم ...خواهش میکنم ...انشاالله درست کنید و خیلی عالی بشه و خوشتون بیاد

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: