مریــــــــــــــــم بانو


عاشق امتحان کردن طعم هایی جدید هستم. دوس دارم وقتی که برای آشپزی صرف میکنم رو به غذاهای که امتحانشون نکردم اختصاص بدم. اما راستش برای درست کردن این کوکو مردد بودم. اما نتیحه کار راضی کننده بود. طوری که به دوباره درست کردنش میارزه. ضمنا دستور این غذای لذیذ رو از سایت آشپزی از دل و جان گرفتم.

 

مواد لازم:

بادمجان کبابی....................سه عدد

تخم مرغ...........................یک عدد

جعفری خشک..................یک تا دو قاشق سوپخوری

پنیر پیتزا.........................یک دوم لیوان

نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر.............به میزان لازم

 

طرز تهیه:

 

بادمجان رو کبابی کنید و پوستش رو جدا کنید و با چنگال له کنید. بزارید کمی خنک بشه. حالا بقیه مواد رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم.

 

 

میتونید با قاشق مواد را داخل روغن داغ بریزید. یا اینکه داخل ماسوره بریزید و بهش شکل بدید. وقتی یکطرفش کاملا برشته شد برگردونید.

 

 

به همین ترتیب بقیه رو درست کنید و از طعم پفکی و ترد و کرانچی اش لذت ببرید.

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





خوراک گوشت و سیب زمینی


چیکن پارمزان در سس


هویج پلو


کیک شکلاتی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: