الی بانو


این کیک با عطر لیمو و کره بادام زمینی و شکلات فوق العاده خوشمزه اس و پف خیلییییییییییییییییی خوبی داره
 
 
مواد لازم :
 
آرد                                 3 پیمانه
 
شکر                               1 پیمانه 
 
تخم مرغ                          4 عدد
 
کره بادام زمینی                 یک دوم پیمانه 
 
روغن مایع                        یک دوم پیمانه
 
شیر                               1 پیمانه
 
بکینگ پودر                       1 قاشق غذاخوری
 
رنده پوست لیموترش یا پرتقال             1 قاشق سوپخوری
 
شکلات خرد شده             1 پیمانه
 
 
زرده و سفیده رو جدا کنید
 
فر رو روی 180 درجه روشن کنید
 
زرده ها و شکر و رنده پوست لیمو یا پرتقال  رو خوب بزنید تا کرم رنگ بشه
 
 
 
 
شیر و کره بادام زمینی و روغن رو به ترتیب اضافه کرده و هر کدام رو جدا با مواد میزنیم
 
من برای روکش کیک خودم کره بادام زمینی درست کردم که خیلییییییییییییی خوشمزه شد
 
 
 
 
 
 
 
 
آرد و بیکینگ پودر رو الک کرده و به مواد اضافه می کنیم و با دور کند میزنیم
 
 
 
 
 
 
 
حالا سفیده تخم مرغ رو با همزن بزنید تا سفید بشه و از ظرف نریزه و به مایه کیک اضافه کنید و با لیستک فولد کنید
 
 
 
 
 
 
 
در انتها شکلات خرد شده یا چیپسی رو اضافه کنید و باز هم فولد کنید
 
 
 
 
مایه کیک را در قالبی که کاغذ روغنی انداختید ریخته و به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت  در فر بذارید
 
از دقیقه 40  با یه خلال دندون چک کنید اگه تمیز بیرون اومد پخته
 
 
 
 
 
 
برای روکش کیک:
 
کره بادام زمینی: نصف پیمانه
 
شیر: 1/4 پیمانه
 
شیرعسلی: 2 قاشق غ خ سر پر (یا 1/4 پیمانه شکر)
 
این مواد رو روی حرارت بذارید و هم بزنید تا یکی دو دقیقه یکدست بشه
 
من وقتی روکش کیک رو اضافه کردم کمی سس شکلات هم روی اون ریختم که طعمشو عالی کرد
 
 
 
 
 
کیک خوشمزه ی ما حاضره
 
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
 
مخصوصا عشاق کره بادام زمینی میدونن من چی میگم
 
 
 
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





کوکو عدس


خورش کرفس


بشقاب داغ


شریت با طعم قوی مرکبات






نظرات شما


ماری :
سلام ممنون از کیک عالی تووون .خیلی خووب بود.فقط یه سوال میشه به جای رنده پوست پرتغال بالیمو وانیل اضافه کرد؟؟؟؟؟
*********************************************************************
سلام خواهش میکنم
بله میشه
نونوش :
سلام من امشب ساعت 12این کیک را درست کردم عالی شد با رنده پوست پرتقال و بدون روکش داخل قالب شیفون الان عطر پرتقال وبادام زمینی همه جا پیچیده ممنون از این دستور خوبتون
****************************************************
سلام
خواهش میکنم نونوش جان....نوش جانتون
هما :
سلام .اگر روغن كمتر بريزم خوبه يعني كره بادام زميني خودش چرب نيست ؟ يك برش از كيك رژيمي تر نميشه ؟ آخه من دوست دارم درست كنم به شرطي كه بتونم يك برش بخورم ولي هميشه بايد رعايت كنم . ممنون ميشم جواب بدهيد.
************************************************
سلام
بله تا 1/3 میتونید روغن رو کاهش بدید… یک اسلایسش رژیمیه
کالریش خیلی بالا نیست
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: