الی بانو


کلم پلو ورژنهای مختلفی داره که معروفترینش که همون کلم پلو شیرازی هست با کلم و سبزی درست میشه

این ورژن که من میخوام آموزش بدم سبزی نداره و خیلی ساده و راحت و خوشمزه اس

مواد لازم برای 4 نفر:

برنج ایرانی: 4 پیمانه

کلم سفید کوچک:1 عدد (خیلی کوچیک نباشه ها)

هویج:6 عدد

پیاز:1 عدد

زعفران:به میزان لازم

نمک و روغن و فلفل

زیره:در صورت تمایل

 

برای گوشت قلقلی:

گوشت چرخکرده: 200 گرم

نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه

آرد نخودچی:2 تا 4 قاشق غ خ

تخم مرغ :1 عدد

پیاز رنده شده و آب گرفته:1 عدد

 

ابتدا چند ساعتی برنج رو تو آب خیس کنید

کلم و هویج و پیاز رو خلالی نازک خرد کنید

توی تابه پیاز رو تفت بدید سپس هویج رو اضافه و با هم تفت بدید و در نهایت کلم رو اضافه کنید و اجازه بدید خوب سرخ بشن 

که رنگشون طلایی بشه

وقتی سرخ شدن نمک و فلفل و درصورت تمایل زیره رو اضافه کنید

زعفران رو هم اضافه کرده و زیر تابه رو خاموش کنید...

 

برنج رو آبکش کنید

کف قابلمه ته دیگ مورد نظر رو بچینید

ته دیگ من: کف قابلمه  روغن ریختم و کمی زیره توی روغن پاشیدم و سیب زمینی های ورقه شده رو روی زیره ها چیدم و کمی نمک و زعفران

هم روی سیب زمینی ها پاشیدم

این ته دیگ خیلیییییییییییییییییی خوشمزه میشه

خب حالا برنج و مخلوط کلم و هویج رو لایه لایه توی قابلمه بریزید و بذارید برنج به مدت 30 تا 45 دقیقه با حرارت کم  دم بکشه

 

 

تو این فاصله گوشت چرخکرده رو با ادویه جات و تخم مرغ و نمک و آرد نخودچی و پیاز رنده شده خوب ورز بدید

روغن رو  توی تابه داغ کنید 

از گوشت اندازه یه فندق کف دستتون گرد کنید و سرخ کنید

 

 

وقتی برنج رو توی دیس کشیدید قلقلی ها رو هم روی برنج بچینید

 

 

نکته:میتونید قلقلی ها رو همون اول کار درست کنید و با مخلوط کلم لابلای برنج بذارید

نکته دوم: من برای تزیین روی برنج از پیازداغ و کشمش سرخ شده و قلقلی استفاده کردم

 

 

 

اینم ته دیگ عالی و خوشمزه:

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کوکی میکری


کرپ تن ماهی


کوکی نوتلا Nutellotti


سس انار مخصوص مرغ






نظرات شما


سپیده :

به به! امروز که مامانم خونه نیست باید از هنر شما کمک بگیرم و یه غذای خوشمزه واسه پدر گرامی درست کنم :P
یه سوال: اون زیره ها ته قابلمه نمیسوزه؟ اصلا زیره ممکنه بسوزه؟

----------------------------------------------------------------

ممنونم عزیزم...نوش جان

عزیزم زیره ها نمیسوز فقط سرخ میشن

خیلییییییییییییییی خوشمزه میشه

خانم رنگی رنگی :

لطفا به وبلاگ من سر بزنید
خوشحال میشم

--------------------------------

وبلاگ زیبایی بود موفق باشید