الی بانو


سلام دوستای عزیزم ته چین ها از اون دسته غذاهایی هستند که خیلی زیاد میشه روی اونا مانور داد

و شما با ایده و خلاقیت  و سلیقه ی خودتون انواع مختلفی از ته چین رو میتونید درست کنید

ته چین سبزی پلو و ماهی هم یکی از اون انواع مختلف هست

در مورد برنج یه نکته بگم : برنج هندی درسته خیلی خوب و دانه بلند درمیاد

و خیلی مجلسیه ولی واقعا نه طعم و عطری داره و نه خاصیتی داره

تازه ضرر هم داره...اما اگه میخواید یه برنج خوب ایرانی بخرید همیشه برنجی بخرید که کشت دوم باشه

و روی گونی برنج نوشته  باشه مثلا برنج طارم فلاح کشت دوم...برنج کشت دوم خیلی

عالی میشه و خیلی خوب قد میکشه

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

برنج (حتما ایرانی):4 لیوان

سبزی پلویی:2 تا 3 لیوان( کم و زیاد سبزی بستگی به ذائقه خودتون داره)

ماهی : من از ماهی تن (همون ماهی که تبدیل به تن ماهی میشه استفاده کردم) 400 گرم

ادویه ماهی: شامل پودر تخم گشنیز، دارچین، زردچوبه، پودر زنجبیل، پودر زیره، فلفل سیاه و قرمز، به میزان لازم

نمک و روغن

ماست برای ته چین: 3/4 تا 1 پیمانه

زرده تخم مرغ: 2 عدد

زعفران دم کرده:به مقدار مورد نیاز(هرچی بیشتر بهتر)

کره:50 گرم

پیاز: 1 عدد

سیر: 3 تا 5 حبه

 

ابتدا برنج رو به مدت حداقل 3 ساعت (زمان خوبش 6 تا 8 ساعت)  تو آب خیس کنید

تو تابه 1 عدد پیاز نگینی رو تفت بدید سپس سیر رنده شده رو بهش اضافه کنید

ماهی خرد شده هم اضافه کنید و خوب سرخ کنید و نمک و ادویه ها رو اضافه کنید

اگه دوست داشته باشید میتونید 1 قاشق غ خ سس سویا هم در این مرحله اضافه کنید که این فقط به سلیقه شما مربوطه

 

برنج رو کمی زنده تر آبکش کنید

توی یه کاسه 1/3 برنج رو به ماست و زعفران و زرده تخم مخلوط شده اضافه کنید و بقیه برنج رو با سبزی مخلوط کنید

نکته: من سبزی رو تو قابلمه روی برنج پاشیدم...

تو قابلمه روغن ریخته و مایه ته چین رو کف قابلمه بریزید

نصف ماهی رو رویه مایه ته چین بریزید 

حالا 1/2 از برنج وسبزی رو اضافه کنید و نصف دیگه ماهی رو هم اضافه کنید 

در نهایت بقیه برنج و سبزی رو هم اضافه کنید و  روشو چند تکه کره بچینید

با کفگیر روشو فشار بدید تا خوب منسجم بشه 

در قابلمه رو با دمکنی بذارید و اجازه بدید حدود 1 تا 1/5 ساعت ته چین با حرارت خیلی کم خوب دم بکشه

 

 

ته چین خوشمزه شما حاضره

نوش جان

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





فرنچ تست عالی برای صبحانه


کوکی رولی دو رنگ


بانوفی پای (Banoffee pie)


چیکن پارمزان در سس






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است