الی بانو


محشررررررررررررررررررررررررررر بود همسری میگفت خوشمزه ترین کیکی هست که تاحالا خورده 


روش هم سس شکلات و شیرعسلی ریختم 


البته بخاطر اینکه نعمت خوردن یه کیک سالم رو از خودمون نگیرم دیگه رنگ قرمز خوراکی تو کیک نریختم وگرنه صورتی میشد 

البته طعم قوی توت فرنگی کاملا توی کیک محسوس بود 


عکس برش کیک تو دوربینه بعدا براتون میذارم 

 

ایده ی کیک رو من از وبلاگ توستر کوچیکه گرفتم

 

مواد لازم:

کره نرم شده             120 گرم

شکر                   1 و 2/1 پیمانه
 
تخم مرغ                      4 عدد
 
وانیل                      3/4  قاشق چایخوری
 
شیر                       1/2 پیمانه
 
توت فرنگی خورد شده   1/5 پیمانه
 
آرد سفید                     2  پیمانه
 
آرد ذرت                  1/2  پیمانه
 
بیکینگ پودر             1و 1/4 قاشق چایخوری
 
جوش شیرین            1/2 قاشق چایخوری
 
نمک                      3/4  قاشق چایخوری
 
رنگ قرمز خوراکی      8/1 قاشق چایخوری( من استفاده نکردم)
 
فر رو روی 180 درجه روشن کنید
 
آردها و نمک و جوش شیرین و بیکینگ پودر رو سه بار الک کنید
 
 
 
 
کره و شکر رو خوب بزنید تا سبک و پوک بشه...
 
 
 
 
بعد تخم مرغها رو دونه دونه اضافه کنید و هرکدوم رو دو دقیقه بزنید
 
وانیل رو هم بین تخم مرغها اضافه کنید
 
 
 
 
مواد خشک رو تو 3 قسمت و شیر رو بینش تو 2 قسمت به مایه ی کیک اضافه کنید و خوب فولدشون کنید تا آرد گلوله نشه!
 
فقط در حد مخلوط!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
توت فرنگی خورد شده رو اضافه کنید  و آرام مخلوط کنید  و  در آخر رنگ خوراکی رو اگه دوست داشتید اضافه کنید
 
یه نکته مهــــــــــــــــــــــــــــم:حتمااااااااااااا از توت فرنگی های اورجینال و باغی استفاده کنید نه توت فرنگی
 
گلخونه ای چون اصلا مزه ندارن
 
 
 
 
 
 
 
 
این مقدار رنگ صورتیه ملایم میده!که من اضافه نکردم و کیکم رنگ کیک معمولی بود با خالهای قرمز که خوشگلش کرده بود
 
 
مایه کیک رو در قالب که چرب و آرد پاشی کردید یا کاغذ روغنی پهن کردید بریزید
 
و بذاریدش توی فر برای تقریبا 45 تا 50 دقیقه! تستر که تمیز دراومد یعنی آماده اس
 
 
 
 
من با این مایه یک کیک و 6 تا کاپ کیک درست کردم
 
 
 
 
 
 
 
 
برای تزئین کیک از پودر قند ، خامه توت فرنگی ، کرم پنیر و... میتونید استفاده کنید
 
من از شیرعسلی و سس شکلات و توت فرنگی استفاده کردم که خیلی خوب جواب داد و عالی شد
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
عکس برش کیک هم تا شب اضافه میکنم
 
نوش جان

 

این هم برش کیک:

اگه رنگ اضافه کرده باشید کیک صورتی میشه اما فقط تو رنگ تاثیر داره و تو مزه کیک تاثیری نداره و کلی هم مضر هست

اما بدون رنگ هم کیک کلی طعم توت فرنگی داره

 

 

 

کیک دوست عزیزم مرگل با همین دستور:

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





بستنی نوتلا و کره بادام زمینی


کیک فنجونی بدون نیاز به فر


مافین پیتزا


کاچی تخم مرغی






نظرات شما


میترا :
سلام ، عالی شده. دست گلتون درد نکنه.
منم وب آشپزی دارم اگه دوست داشتید بهم سر بزنید خوشحال میشم تبادل لینک کنیم.