الی بانو


چیز کیک جز دسرهای خوشمزه و عالی ایتالیایی هست

به روش های مختلفی چه به شیوه ی پخت و چه شیوه ی یخچالی میشه این دسر رو درست کرد

هر دو شیوه خیلی خوشمزه هستن اماشیوه ی یخچالی راحت تر هست

چیزکیک امروز هم یخچالی هست و بسیار خوشمزه اس

شما میتونید مثل دستور به صورت تک نفره یا به صورت یک کیک بزرگ در قالب درستش کنید

مواد لازم برای کراست:

بیسکوئیت ساقه طلایی یا کراکر ترد پودر شده: 1 لیوان

شکر دانه ریز: 1/4 لیوان

پودر کاکائو: 1 قاشق غ خ

کره ذوب شده :50 گرم

 

برای لایه پنیری:

پنیر ماسکارپونه :230 گرم

خامه فرم گرفته:120 گرم

عسل: 2 قاشق غ خ

پودر کاکائو: 1 قاشق غ خ

وانیل:1 قاشق چ خ

 

برای تاپینگ:

شکلات ساده یا آجیلی یا تلخ خرد شده

خامه فرم گرفته:120 گرم

بادام پرک یا هرآجیلی که دوست دارید

ترافل یا شکلات رنده شده

 

 

برای کراست:

اول یه نکته بگم:شما میتونید کراست رو درست کنید و تو یخچال بذارید تا خودشو بگیره و اصلا تو فر نذارید چون مهم نیست

یا میتونید وقتی درستش کردید و کف قالب پهنش کردید به مدت 7 دقیقه تو فر 180 درجه بذاریدش

تا طعم و رنگ بهتری داشته باشید

 

خب بگذریم

برای کراست بیسکوئیت پودر شده و کره ذوب شده و کاکائو و شکر رومخلوط کنید تا نرم و خمیری بشه

و بعدش تو قالب پهنش کنید و با قاشق خوب صافش کنید و به مدت 7 دقیقه تو فر بذارید بعد که سرد شد

تو یخچال بذاریدش یا اینکه

از ابتدا تو یخچال بذاریدش تا خودشو بگیره

 

 

مواد رو خوب مخلوط کنید

 

 

 

در ظرف مورد نظر ریخته و قاشق خوب صافش کنید و همونطور که گفته به مدت 7 دقیقه در فر 180 درجه از پیش گرم شده بذاریدش

 

 

 

خب کراست رو در یخچال بذارید و کرم پنیری رو آماده کنید

پنیر ماسکارپونه رو در مخلوط کن ریخته و وانیل و عسل و پودر کاکائو رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید

میتونیداز همزن استفاده کنید

 

 

مخلوط را در یک کاسه بریزید و خامه فرم گرفته رو بهش اضافه کرده و مخلوط کنید

 

 

این کرم را در قالب ها یا قالب بزرگ روی کراست بریزید

 

 

شکلات خرد شده رو هم روی اون بریزید...میتونید از اسمارتیز و انواع شکلات و ... استفاده کنید

 

 

 

در نهایت با خامه فرم گرفته روی دسر را پوشش بدید و برای تزیین از بادام و با انواع آجیل پرک شده یا خرد شده

و یا ترافل و شکلات و ...استفاده کنید

 

 

این دسر رو به مدت حداقل 8 ساعت (بهترین زمان 12 ساعت هست) در یخچال بذارید که خوب جا بیفته

 

 

این هم  دسر خیلیییییییییییییییییی خوشمزه ی ما که امیدوارم درست کنید و لذت ببرید

البته کالری این دسر بسیار بالاس شما میتونید خامه رو کم کنید و البته با غذای سبکی این دسر ور سرو کنید و بعد از خوردنش

ورزش یا پیاده روی رو در برنامه ی خودتون قرار بدید

 

 

 

 

این دسر برای 5 نفر مناسب هست

 

رسپی از couponclippingcook



به شما پیشنهاد میکنیم :





خورش کنگر


کوکی شکلات و پسته


کشک و بادمجان


آش شله قلمکار






نظرات شما


افسانه :
سلام .خسته نباشید.بسیار عالی وخوشمزه.
*************************************************
سلام ممنونم از شما
sanaz :

salam azizam.
khaste nabashid
besiar sepasgozaram babate desera khoshmazaton.
golam mishe az panire dige ham estefade kard masalan panire khamei?

********************************

سلام عزیزم

ممنونم از محبتت دوست گلم

بله با پنیر خامه ای هم میشه درست کردم

بشرا :

سلام خانمی،
2ق خ،یعنی 2قاشق چی؟
ممنون که هستی:)

-------------------------------------

سلام دوستم

2 قاشق غذاخوری میشه

مریم :

سلام به بانوی هنرمند. متشکرم از اینکه آموزش های کاربردی و قشنگتون رو که واقعا تحسین برانگیزه در سایت برای استفاده همگان قرار می دهید.
در ارتباط با این دسر سوالم اینه که به جای خامه فرم گرفته میشه از خامه معمولی صبحانه استفاده کرد؟ شما از خامه قنادی شیرین شده استفاده کردید؟

------------------------------------------------------

سلا عزیزم خواهش میکنم

شما به من خیلی لطف دارید...عزیزم باید خامه فرم گرفته و شیرین باشه...البته خامه صبحانه رو هم میشه فرم داد

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: