الی بانو


این کباب ها با پلو زعفرانی و دورچینی که تو عکس مشاهده می کنید و ترشی سرو شدند و بسیار خوشمزه بودند جاتون خالی

 

مواد لازم:

گوشت چزخ کرده: 300 گرم

سویا خیس خورده: 1 لیوان

پیاز:1 عدد

آرد: 2 قاشق غ خ

آرد سوخاری:2 قاشق غ خ

تخم مرغ:1 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

 

ابتدا گوشت و سویا رو 2 یا 3 بار چرخ کنید 

پیاز رو رنده کرده و آبش رو بگیرید و به گوشت اضافه کنید

آردها و نمک و فلفل و تخم مرغ رو هم اضافه کنید و حدود 10 دقیقه گوشت رو ورز بدید

و به مدت 2 ساعت اونو در یخچال بذارید

بعد از 2 ساعت دوباره 5 دقیقه اون رو ورز بدید

 

 

در تابه روغن ریخته و بذارید خوب داغ بشه

از موادتون به اندازه یک نارنگی کوچیک بردارید و به سیخ چوبی وصل کنید و کف دستتون حالتش بدید و

خیلی آروم اونو تو تابه بذارید

 

 

 

وقتی یه طرفش سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه اش هم سرخ بشه

من تو تابه رژیمی درستشون کردم و برای همین در تابه رو می بستم تا هم سرخ بشن هم مغز پخت بشن

 

 

برای سیب زمینی ها:

سیب زمینی ها رو خلالی کنید و در روغن زیاد سرخ کنید و بهش نمک و زردچوبه و پودر سیر اضافه کنید

خیلییییییییییییییییی خوشمزه میشه...من به نصفشون نعنا اضافه کردم

 

 

برای گوجه ها:

گوجه ها رو از وسط نصف کنید و توی تابه ای که سیب زمینی ها رو سرخ کردید بچینید

روی اونا نمک و زردچوبه و فلفل و آب لیمو و کمی آویشن بپاشید و در تابه رو بذارید وقتی یه طرفش سرخ شد

طرف دیگه اش هم سرخ کنید

این هم خیلیییییییییییییییی خوشمزه میشه

 

 

این غذا رو با برنج زعفرانی سرو کنید خیلی عالی میشه

 

 

نوش جان



به شما پیشنهاد میکنیم :





کاپ کیک هندونه ای بدون فر


سمبوسه جنوبی


جوجه کباب تابه ای


چیز کیک عسل و شکلات






نظرات شما


برلیان :

منم عاشقشم
خیلی دوست دارم و گزینه ی خوبیه واسه روزایی که دلم غذای خوشمزه و بی دردسر می خواد.
دستت طلا

------------------------------------------

من هم دقیقا همین حس رو نسبت به این غذا دارم...هم راحت هم خوشمزه

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: