مریــــــــــــــــم بانو


دوستای گلــــــــــــم قبلا دو مدل فلافل رو اینجا آموزش دادیم. اگر مثل من طرفدار این غذای خوشمزه هستید این پست رو دنبال کنید که متفاوت تر از مدلهای قبلی هست.

عکس این فلافل مربوط به هنر همکار عزیزم هست که برای پیک نیک درست کرده بود. ایشون خودشون خوزستانی هستن و این مدل فلافل رو از مادرش یاد گرفته.

 

مواد لازم:

نخود.......................دو پیمانه

باقالی سبز..............سه چهارم پیمانه

پیاز.......................دو عدد

سیر....................چهار تا پنج حبه

نمک و فلفل و ادویه مخصوص

 

طرز تهیه:

نخود رو از یک روز قبل خیس کنید و هر چند ساعت هم آبش رو عوض کنید.

نخود و باقالی سبز و پیاز و سیر رو دو بار چرخ کنید تا حسابی نرم و یکدست بشه.

 

 

حالا نمک و فلفل و پودر زیره و کمی فلفل سیاه و آویشن و ادویه خورشتی و گلپر پودر شده را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. برای نیم ساعت بزارید داخل یخچال تا خودش رو بگیره و بعد در روغن داغ و فراوون سرخ کنید.

مطمئنم براتون سوال پیش اومده که طعم باقالی داخل فلافل چطوره؟ راستش اصلا محسوس نیست. اما نتیجه کار فلافل ترد و خوشمزه ای خواهد بود.

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





ته دیگ حصیری


کتلت مرغ و سویا


خورش بادمجان و سیب زمینی


ساندویچ فلافل






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: