مریــــــــــــــــم بانو


درست کردن پیش غذا با بورک خیلی متنوع هست که قبلا  کاپ میگو را آموزش دادم. برای این مدل بورک کافیه سس گوشتی رو که برای تهیه ماکارونی استفاده میکنید درست کنید. البته من کدو سبز رنده شده و فلفل دلمه ای و سیب زمینی پخته نگینی خرد شده هم بهش اضافه کردم.

 

 

خمیر یوفکا من به شکل دایره بود که من به چهار قسمت تقسیمش گردم.

 

 

با برس خمیر رو چرب کنید و یک لایه دیگخ حمیر روش قرار بدید و دوباره چرب کنید و یک خمیر دیگر رو روش بگذارید. به این ترتیب شما سه لایه خمیر دارید که خوب چربش کردید.

 

 

یک مقدار از مواد را مطابق شکل روی خمیر بگذارید و دو طرف خمیر را جمع کنید.

 

 

قسمت بالایی را هم تا بزنید و خمیر را لول کنید. به همین ترتیب بقیه بورک ها را آماده کنید. بعد روش را به زعفرون یا زرده تخم مرغ آغشته کنید و کمی کنجد روش بپاشید.

 

 

برای بیست تا نیم ساعت بزارید داخل فر 180 درجه. البته اگر دوست داشته باشید میتونید سرخش هم کنید. ضمنا این روش به شما بورکهای بندانگشتی میده. برای درست کردن اندازه بزرگتر بورک لازم نیست خمیر رو به چهارقسمت تقسیم کنید.

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





جوجه کباب دیابلو


سوپلی(اسنک ایتالیایی)


کیک میوه ای 2


کتلت مرغ خامه ای






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: