الی بانو


قبلا اسلایس کره بادام زمینی رو آموزش دادم

این اسلایس هم شبیه همونه فقط با کره ی پسته درست میشه

تصور کنید چقدررررررررررررررررررر خوشمزه و مقوی هست

مواد لازم:

2 فنجان ( 10 اونس ) پسته
 
2/1 فنجان  کره، نرم شده
 
2/1 فنجان شکر
 
2/1 فنجان شکر قهوه ای
 
1  و 3/4 فنجان آرد 
 
1  و 1/2  پیمانه  شکلات تلخ خرد شده یا شکلات چیپسی تلخ
 
1/2 قاشق چای خوری نمک
 
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
 
 
2 فنجان پسته رو توی آسیاب ریخته و 10 دقیقه خوب بزنید تا کرمی بشه دقیقه های اول کمی به دیواره آسیاب می چسبه
 
که میتونید با کمک قاشق جداش کنید. 
 
 
Lucky Leprechaun Bars! So good, they're sure to attract a Leprechaun and his pot of gold. ;) Dark chocolate, pistachio butter, and sea salt come together to make this perfect chewy cookie bar. Make these the next time you need a little luck in your day!
 
Lucky Leprechaun Bars! So good, they're sure to attract a Leprechaun and his pot of gold. ;) Dark chocolate, pistachio butter, and sea salt come together to make this perfect chewy cookie bar. Make these the next time you need a little luck in your day!
 
Lucky Leprechaun Bars! So good, they're sure to attract a Leprechaun and his pot of gold. ;) Dark chocolate, pistachio butter, and sea salt come together to make this perfect chewy cookie bar. Make these the next time you need a little luck in your day!
 
 
فر رو روی 180 درجه روشن و گرم کنید
 
ظرف یا قالب مورد نظر  رو فویل بکشید
 
Lucky Leprechaun Bars! So good, they're sure to attract a Leprechaun and his pot of gold. ;) Dark chocolate, pistachio butter, and sea salt come together to make this perfect chewy cookie bar. Make these the next time you need a little luck in your day!
 
کره ی پسته و شکرها و کره رو به مدت 5 دقیقه با همزن بزنید تا نرم و یکدست بشه
 
سپس آرد و بیکینگ پودر رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن با سرعت کند همزن یا با لیستک بزنید
 
در نهایت شکلات چیپسی یا شکلات تلخ خرد شده رو اضافه و مخلوط کنید
 
این مخلوط رو در قالب پهن کنید
 
Lucky Leprechaun Bars! So good, they're sure to attract a Leprechaun and his pot of gold. ;) Dark chocolate, pistachio butter, and sea salt come together to make this perfect chewy cookie bar. Make these the next time you need a little luck in your day!
 
 قالب رو به مدت 20 تا 25 دقیقه یا زمانی که کناره های اسلایس طلایی بشه در فر بذارید
سپس از فر خارج کرده و اجازه بدید کاملا سرد بشه سپس برش بدید...اصلا زمانی که گرمه برش ندید که کار خراب میشه
در ابتدا شاید به نظر وسطش نرم و خام به نظر بیاد اما نگران نباشید وقتی خوب سرد بشه درست میشه
 
Lucky Leprechaun Bars! So good, they're sure to attract a Leprechaun and his pot of gold. ;) Dark chocolate, pistachio butter, and sea salt come together to make this perfect chewy cookie bar. Make these the next time you need a little luck in your day!
 
در نهایت اگه دوست داشتید کمی نمک دریا یا دانه درشت روی اسلایس ها بپاشید
 
 
Lucky Leprechaun Bars! So good, they're sure to attract a Leprechaun and his pot of gold. ;) Dark chocolate, pistachio butter, and sea salt come together to make this perfect chewy cookie bar. Make these the next time you need a little luck in your day!
 
Lucky Leprechaun Bars! So good, they're sure to attract a Leprechaun and his pot of gold. ;) Dark chocolate, pistachio butter, and sea salt come together to make this perfect chewy cookie bar. Make these the next time you need a little luck in your day!
 
Lucky Leprechaun Bars! So good, they're sure to attract a Leprechaun and his pot of gold. ;) Dark chocolate, pistachio butter, and sea salt come together to make this perfect chewy cookie bar. Make these the next time you need a little luck in your day!
 
نوش جان
 
رسپی از سایت:http://www.kevinandamanda.com/
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





سبزی پلو ماهی


چیکن پارمزان


پیتزا چیکن با سس باربیکیو


ژله هندوانه مخصوص یلدا






نظرات شما


هستی :

سلام وای خدا همین الان رفتم امتحانش کنم
چند تا پست جدید گذاشتم خوشحال میشم نظرتو بدونم
فرصت کردی یه سر بزن خوشحال میشم
همه مطالبت واقعا با ذائقه من جورن دوست دارم همه رو امتحان کنم
فک کنم وزنی که با تلاش وزحمت فراران کم کردم برگردونم
ممنون از محبتت

-=---------------------------------------------------------------

 

سلام هستی جون پس ذائقه ات شبیه منه

اتفاقا من هم میترسم اضافه وزن بگیرم خخخخخخخخخخخخخخخخ

حتما میام عزیزم

sara :

سلام عالی بود به نظر که خیلی خوشمزه میاد ماشا الله به شما که بسیار هنرمندید فقط یه سوال داشتم مارک دستگاه شما چیه که اینطوری پسته ها رو تبدیل به کرم کرده قدرتش مگه چند واته مال من که این شکلی در نمیاد
اخرش هم خورده های پسته داخلش میمونه

-----------------------------------------------------

سلام عزیزم ممنونم

این عکس خارجیه...اما مارک دستگاه من پاناسونیک هست و من انواع مغزها رو باهاش به همین حالت کرمی کردم 

یکم طول میکشه باید هی با قاشقمغزها رو به سمت تیغ دسنگاه هدایت کنی