الی بانو


این دستور عالی رو از یک سایت خارجی ترجمه کردم

امیدوارم خوشتون بیاد

توضیحی کلی درباره ترایفل:

ترایفل یه دسر انگلیسی هست که از لایه های شامل انواع میوه و ژله و کیک و بیسکوئیت و خامه و کمپوت و پودینگ و شکلات و ... 

تشکیل شده ترتیب استفاده و نوع مواد مهم نیست شما از باقیمونده انواع کیک و... میتونید درستش کنید

این ترایفل که ترجمه کردم با لایه های پودینگ کدو حلوایی و پودینگ وانیلی و بادام کاراملی درست شده

شما میتونید از انواع پودینگ و مغزهای کاراملی و... استفاده کنید

 

***مواد لازم برای پودینگ کدوحلوایی:

1/3 فنجان آرد ذرت

1/2 فنجان شکر دانه ریز
 
دارچین 1/2teaspoon
 
1/8 قاشق چای خوری جوز
 
1/8 قاشق چای خوری میخک
 
کمی نمک
 
3 فنجان شیر سرد 
 
3/4 فنجان کدو حلوایی پوره شده
 
عصاره وانیل 1 قاشق غذا خوری
 
 
***پودینگ وانیلی :
 
1/3 فنجان به همراه 1 قاشق غذا خوری آرد ذرت
 
1/2  فنجان  شکر
 
کمی نمک
 
3 فنجان شیر سرد 
 
عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری
 
 
***بادام کاراملی:
 
1/2 فنجان کارامل
 
1/2 فنجان بادام خورد شده 
 
 
برای پودینگ کدوحلوایی:
 
آرد ذرت ، شکر ، دارچین ، جوز ، میخک ، نمک و شیر را در مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید تا به خوبی ترکیب شوند
 
یا اینکه همه رو در کاسه ای ریخته و با همزن خوب مخلوط کنید
 
مواد رو در قابلمه ای روی حرارت گذاشته و مدام هم بزنید تا غلیظ  بشه
 
درنهایت کدو حلوایی و وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید...غلظت مواد باید مثل فرنی باشه
 
 
برای پودینگ وانیلی:
 
به ترتیب پودینگ کدوحلوایی عمل کنید فقط در این پودینگ کدو حلوایی حذف میشه
 
 
برای بادام کاراملی:
 
کارامل و بادام راروی حرارت کمی تفت بدید تا بادام قهوه ای بشه
 
شما میتونید خودتون کارامل درست کنید
 
حالا این مواد را لایه لایه در ظرف مورد نظر بریزید و دریخچال بذارید و بعد از چند ساعت سرو کنید
 
نوش جان
 
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





سوپ شوید با قلقلی(کودکانه)


اسموتی خرمالو


سوپ سفید


نکات مهم برای پخت کیک اسفنجی






نظرات شما


ام محمد :

سلام
ببخشید من میخوام این دسر رو برای مهمونی درست کنم
ولی از طعمش مطمئن نیستم
میخواستم بدونم شما خودتون درست کردید؟
و ایا از طعمش راضی بودید؟

****************************************

سلام

این دسر خوشمزه اس ...اما کلا دسرهایی با کدو حلوایی و طعم ادویه ای خیلی خیلی سلیقه ای هست و ممکنه یکی بپسنده و یکی نه

به نظر من اول یه مقدار برای امتحان درست کن اگه دوست داشتین بیشتر درست کن...در مورد ادویه ها هم میتونی کم و

زیاد یا حذفشون کنی و فقط دارچین اضافه کنی