الی بانو


این دستور عالی رو از یه سایت خارجی ترجمه کردم و به همین زودی خودم امتحانش میکنم 

ابتدا خمیر پیتزا رو آماده کنید برای درست کردنش اینجـــــــــــــــا رو ببینید

سیب زمینی رو نازک ورقه کنید

 

 

سیب زمینی ها رو یک ساعت تو آب سرد بذارید بعد خشکش کنید و روش پیاز و نمک و فلفل و رزماری

خرد شده و روغن زیتون بریزید و بذارید نیم ساعت بمونه 


فر رو روی بالاترین حرارت نیم ساعت گرم کنید 

خمیر رو روی صفحه مورد نظر که آردپاشی کردید پهن کنید و روش روغن زیتون بمالید و سیب زمینی های

مزه دار شده رو بچینید روی خمیر و پنیر پارمزان و موزارلا هم اگه دوست دارید روی مواد بریزید

 

 

پیتزا رو طبقه وسط فر با دمای 180 درجه به مدت 18 تا 20 دقیقه یا زمانی که پنیر ذوب و طلایی بشه بپزید

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





ترشی سیر با شیره و عسل


خوراک گوشت و سیب زمینی


نان صبحانه گردویی


کوکی میکری






نظرات شما


برليان :

دست گلتون درد نكنه
خيلي عالي بود
نميدونم چرا برا من نميشه براتون نظر بذارم هرروز امتحان مي كنم

-------------------------------------

ممنونم برلیان عزیز

نظرات شما اکثرش ثبت شده

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: