الی بانو


دستور این دسر باحال رو توچند تا سایت خارجی و وبلاگ مزه ها دیدم و برای شما هم گذاشتم

برای این دسر روی موز با پوست برش می زنیم تا داخل موز باز بشه. 

 


آپلود عکس 

بعد تکه های شکلات رو داخل برش موز می چینیم. 

آپلود عکس 

موز ها رو یا داخل فویل می پیچیم یا مستقیم روی ذغال کباب می کنیم تا شکلات داخل موز ها آب شه و خود موز هم بپزه و نرم بشه. 

دستورهای مختلفی برای این دسر هست . 

آپلود عکس 

می شه از شکلات های پولکی( چاکلت چیپس) یا شکلات تخته ای یا هر نوع شکلاتی که دوست دارید استفاده کنید.

بعضیاشون کره بادام زمینی یا مارشمالو یا گردو خورد شده و نارگیل رنده شده هم روی شکلات ها می ریزند. روی موز کباب شده می ریزند. 

در بعضی از دستورها هم شیر عسلی یادولسه دلچه یاسس کارامل روی موز کبابی می ریزند. 

آپلود عکس

توعکس پایین , زیر موز یه تکه پنیر کباب شده هم هست: 

آپلود عکس 

***سس کارامل: 
۱ فنجان شکر رو با ربع فنجان آب مخلوط میکنیم روی حرارت ملایم هم می زنیم. 

وقتی شهد شفافی بدست اومد حرارت رو بیشتر می کنیم و هم می زنیم تا رنگش شبیه عقیق بشه. 

همونطور که روی حرارته ۶ ق غ کره اضافه می کنیم و هم می زنیم. 

از روی حرارت بر می داریم و نصف فنجان خامه بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم. 

***دولسه دولچه: اینجـــــــــــــــــــــــا

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کباب تابه ای ترکیه


چیکن استراگانف


نان بریيش beryosh سیب زمینی


اسموتی پاییزی






نظرات شما


مهرسا :

سلام دسر واقعا عالی بود ازشما ممنونم

**************************************

سلام عزیزم...خواهش میکنم و نوش جان

هستی :
سلام این دسر باکمی تغییر درست کردم خودم که خیلی خوشم اومد عاشقش شدم اگه فرصت کردی دوست دارم نظرتو راجبش بدونم
منتظرم
مرسی
هستی :

سلام خیلی از کارت خوشم اومد دوست دارم نظرتو راجب وبم بدونم
خوشحال میشم
منتظرم
مرسی

-----------------------------------------------------

سلام هستی جان از شما خیلیییییییییییییی ممنونم

وبلاگتونو دیدم بسیار عالی بود...موفق باشید

کفایت- شیرینکده بانو :
واقعا دسر متفاوتیه الی عزیز.