الی بانو


پارفه توت فرنگی
 
خیلی شیکه و الان هم فصلشه
 
نیم کیلو توت فرنگی 
 
2 ق غ شکر 
 
1/2 فنجان بیسکوییت ریز خورد شده ( ساقه طلایی یا نان سوخاری )
 
2 ق غ کره آب شده 
 
۳۰ گرم پنیر خامه ای در دمای اتاق 
 
1/2 فنجان ماست خامه ای 
 
2/3 فنجان خاکه قند الک شده
 
۱ ق چ اسانس بادام یا وانیل
 
1 فنجان خامه 
 
نعناع برای تزیین
 
توت فرگی ها رو ورقه ورقه می کنیم و با ۱ ق غ شکر در یک کاسه مخلوط می کنیم و کنار میگذاریم.
 
بیسکوییت خورد شده رو با کره آب شده و ۱ ق غ شکر مخلوط می کنیم. (من یه کم دارچین هم به این مخلوط اضافه می کنم)
 
پنیر خامه ای رو با میکسر می زنیم تا نرم شود. ماست خامه ای و خاکه قند و اسانس رو اضافه می کنیم و می زنیم.
 
در ظرف دیگری خامه را خوب می زنیم تا پف کنه.( بهتره موقع زدن کاسه خامه رو داخل یک کاسه آب و یخ قرار بدیم تا نبره)
 
مخلوط پنیر و ماست رو با قاشق با خامه مخلوط می کنیم.
 
ته لیوان ۱ قاشق بیسکوییت می ریزیم بعد یک لایه مخلوط خامه و پنیر و بعد تکه های توت فرنگی رو.
 
این کار را در چند لایه تکرار می کنیم.
 
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





باقالا قاتق


کیک فنجونی گلاب و دارچین


بورک اسفناج و پنیر


قهوه فرانسه






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: