الی بانو


 
این یک کیک خیلی خوشمزست واسه کسانی که عاشق شکلات هستند اونم از نوع نوتلا ،
 
من یکی که میتونم یک نفره تموم قوطی شکلات نوتلا رو بخورم .
 
این کیک بافت خیلی نرم و تردی داره و همینطور ماندگاری بالایی .
 
من دستور این کیک رو از شف ژولیت عزیز chefjuliet.blogspot.de یاد گرفتم و برای اینکه کمی پیچیده هست
 
عین دستور ایشون رو اینجا براتون میذارم
 
مواد لازم برای کیک
 
۱ و ۴/۳پیمانه آرد ( باضافه یکی‌ دو قاشق که واسه آرد پاشی قالب استفاده میکنیم)
 
۴ عدد تخم مرغ درشت ( همدمای اتاق باشه )
 
۱/۲ پیمانه شیر ( همدمای اتاق باشه)
 
۲ قاشق چایخوری وانیل
 
۱ و ۲/۱ پیمانه شکر معمولی‌
 
۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر
 
۳/۴ قاشق چایخوری نمک
 
۱۶ قاشق غذاخوری یا ۲۲۰ گرم و یا ۱ پیمانه کره یا مارگارین ( همدمای اتاق باشه امایه کوچولو خنک تر باشه)
 
شکلات نوتلا ۵تا ۶ قاشق غذاخوری
 
تخم مرغ ۱ عدد
 
نکته :
 
شما میتونید از همزن دستی‌ استفاده کنید یا برقی و یا دستگاه غذا ساز، فقط یک نکته بگم که اگه از همزن
 
دستی‌ معمولی استفاده می‌کنید اون مقدار زمانی‌ رو که واسه همزدن گفتم شما باید دو برابر کنید چون
 
سزعت همزنی که با دست زده میشه کندتره نسبت به همزن دستی‌ برقی یا دستگاه غذاساز.
 
خوب اول من طرز پخت این کیک و یاد میدم و بعدش میریم واسه درست کردن کیک.
 
 
فر رو روی درجه ۱۷۷ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت میذاریم . قالب کیک ۹ اینچی‌ رو گریس کاری
 
می‌کنیم و آرد میپاشیم
 
 
تخم مرغ هارو هم می‌زنیم با شیر و وانیل ، میتونیم این کارو با چنگال هم بکنید چون نمی‌خواهیم
 
خیلی‌ هم بزنیم اگه با همزن دستی‌ هم میزنید ۱ دقیقه با دور کند هم بزنید 
 
۱ پیمانه از این مخلوط رو جدا می‌کنیم و میذاریم کنار.
 
آردی (رو که قبلا الک کردیم با نمک و بکینگ پودر) رو اضافه می‌کنیم به شکر و واسه ۳۰ ثانیه این مواد خشک رو
 
با هم مخلوط می‌کنیم.
 
کره رو به صورت تیک‌های کوچیک برش می‌زنیم تا راحتتر مخلوط بشه با آرد.
 
کره رو کم کم اضافه می‌کنیم به مخلوط بالا یا همون آردو شکری که با هم مخلوط شدند با دور کند
 
( این زمانهأی که میگم و دور تند و یا آهسته رو حتما مو به مو انجام بدین که خیلی‌ تو بافت کیک تاثیر میذاره )تا
 
زمانی‌ که همه کره رو با آرد مخلوط کردیم هم می‌زنیم.
 
 
 
 
بعد از این که این مواد با هم مخلوط شدند یعنی‌ هنوز یه مقدار تیک‌های کره معلوم میشه حالا از این زمان
 
واسه ۳۰ تا ۴۰ ثانیه هم می‌زنیم با همون دور کند.
 
اون یک پیمانه شیر و تخم مرغی که درست کردیم و جدا کردیم رو الان اضافه می‌کنیم به این مواد و با همون سرعت
 
کم واسه ۵ تا ۱۰ ثانیه هم می‌زنیم، سرعت همزنو افزیش میدیم به دور متوسط و تا زمانی‌ که این مخلوطمون پف کنه
 
وحولوهوش ۱ دقیقه و بعد اون مخلوط شیر و تخم مرغی که باقی‌ مونده بود از مرحله اول رو اضافه می‌کنیم و
 
واسه ۳۰ ثانیه هم می‌زنیم( یادتون نره اطراف ظرفتون هم مایعی که چسبیده رو با قاشق تمیز کنید تا اونها
 
هم مخلوط شند با مواد )و دوباره باز واسه ۴۰ ثانیه با همون دور متوسط هم می‌زنیم تا دیگه حسابی‌ مواد
 
مخلوط شند با هم.
 
 
و این هم معجون اصلی این کیک معرفی میکنم شکلات نوتلا(عاشقـــــــــــــــــــشم)
 
 
 
 
خوب حالا اون یدونه تخم مرغ رو با ۶ قاشق غذا خوری شکلات نوتلا هم میزنیم .
 
خوب تو مرحله آخر تو قالب که من از قالب طرح دار استفاده کردم اول نصف مایه کیکمونو میریزیم.
 
و بعدش معجون شوکلاتیمونو میریزیم. 
 
و در آخر نصف دیگه مایه کیکمونو میریزیم. 
 
 
 
 
تو طبقه وسط فر میذاریم واسه هولوحوش 30 تا 45 دقیقه که شما از دقیقه 25.
 
یه چک بکنید با همون روش همیشگی‌ ( فروکردن چاقو یا یک چوب کبریت ) اگه دید تمیز اومد بیرون که پخته
 
اگه دیدید خیس شد با مایه کیک پس یعنی‌ هنوز جا داره واسه پختن و هولوحوش ۷ تا ۱۰ دقیقه دیگه
 
هم میذاریم و باز چک می‌کنیم تا زمانی‌ که دیدیم پخته شده .متوسط زمان پختش بین 35 تا 45 دقیقه ست. 
 
شاید تو فرهای ایرانی به 1 ساعت هم برسه
 
وقتی‌ پخت میذاریمش روی توری قالبو که هوا از زیرش هم جریان داشته باشه واسه ۱۵ دقیقه تا خنک بشه
 
و بعد قالبو بر عکس می‌کنیم و کیک به راحتی‌ جدا میشه . میذاریم کیکمون کاملا سرد بشه قبل از این
 
که کیکو روکش شکلاتی بدیم
 
 
 
 
برای گاناش فندقی:
 
نصف خامه صبحانه رو روی حرارت داغ کنید و قبل از جوشیدن از روی حرارت بردارید بعد 60 گرم شکلات فندقی
 
(از اونا که خرده های فندق توش هست) رو بهش اضافه و مخلوط کنید تا یکدست بشه و وقتی کمی خنک شد
 
اونو روی کیک بریزید
 
 
 
 
 
 
نوش جان 
 
 
 
 
 
 
همینطور که میبینید کیک بافت خیلییییییییییی لطیف و نرمی داره
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





بورانی لبو 2


منوی آموزشی اسفندماه در کارگاه آنلاین آشپز هنرمند


باواریای توت فرنگی


یا علی گفتیم و...






نظرات شما


هستی :

سلام مرسی به وبم سر زدی خیلی خوشحال شدم من از دیدن کارتون شگفت زده میشم هر چی که باب ذائقه من باشه اینجا پیدا میشه نمی دونم شاید وزن کم کرده دوباره برگرده اخه میخوام همه دستورات شما رو امتحان کنم
خیلی خوب بود
بازم به ما سر بزن
ممنون از محبتت

-----------------------------------------------

سلام عزیزم منم از شما ممنونم که از سایت ما خوشتون اومده

انشالله امتحان کنی و لذت ببری

چشم حتما خوشحال میشم