مریــــــــــــــــم بانو


مواد لازم:

میگو................... 200 گرم

پیازچه................یک دسته

فلفل دلمه ای............یک عدد

قارچ......................7 تا ده عدد

گوجه..................... یک عدد

خمیر فیلو................به تعداد کافی

 

طرز تهیه:

 

میگوها را به مدت پنج دقیقه داخل آب جوش بریزید به اضافه کمی نمک و یک حبه سیر. بعد آبکش کنید.

داخل ماهیتابه ای پیازچه های خرد شده را با روغن زیتون تفت میدیم. بعد میگوها رو بهش اضافه میکنیم. تفت که خورد قارچ رو میریزیم و زمان میدیم تا آبش کشیده بشه. فلفل دلمه ای رو هم اضافه میکنیم و در آخر گوجه نگینی خرد شده رو.

 

 

برای اینکه خمیر فیلو رو به صورت کاپ در بیارید لازمه که اونو به اندازه دلخواه برش بزنید. من ده در ده سانت بریدمش.بعد هر لایه رو به روغن آعشته کنید و روی هم بزارید. من سه تا خمیر را روی هم گذاشتم. حالا بزاریدش داخل قالب کاپ کیک و با دست بهش فرم بدید.

 

 

مواد کاپ رو داخلش بریزید و روش کمی پنیر پیتزا بریزید(میتونید پنیر رو حذف هم کنید) و بزارید داخل فر 180 درجه به مدت ده دقیقه. فقط مراقب باشید که زود میسوزه. اکر دوست داشتید میتونید گریل رو هم روشن کنید.

 

 

 

من برای روش از پنیر کبابی استفاده کردم که عکس بسته اش رو تو شکل زیر میبینید:

 

 

فقط کافیه داخل قابلمه بدون روغن با حرارت کم تفتش بدید تا برشته بشه.

 

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





اردور بادمجان


خورشت کاری با قارچ


ته چین زرشک


خوراک گوشت و سیب زمینی






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: