مریــــــــــــــــم بانو


اینم یه تزئین خوشگل برای کیکهای خامه ای. این کیک رو به مناسبت روز مادر درست کردم و خیلی دوستش دارم.

برای تزئین لازمه یه کیک اسفنجی داشته باشید که دستورش رو اینجا گذاشتم و یه بسته ژله به رنگ دلخواه. ژله رو با یه لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد آماده کنید و داخل سینی مستطیلی که چرب کردید بریزید. طوری که ضخامت ژله دو سانتی منر بشه. بزارید حسابی خودشو بگیره. اگر از روز قبل هم درستش کنید بهتره چون راحتتر برش میخوره.

کیک رو با خامه بپوشونید. خوبی این روش اینه که لازم نیست سطح کار حسابی صاف در بیاد چون با ژله پوشیده میشه. حالا ژله ها رو به صورت مکعبی و ریز خرد کنید. هر چی ریزتر، شیک تر.

بعد در کمال آرامش روی کیک رو بپوشونید. این مرحله یکم وقت گیر هست. پس براش زمان کافی رو در نظر بگیرید.

من سعی کردم ژله هامو خیلی نزدیک هم بچینم اما نمیدونم چرا انقدر تو عکس با فاصله افتادهblush انصافا خودش خیلی خیلی بهتر از عکسهاش شده بود.

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





خوراک تن ماهی با قارچ


کره و پنیر صبحانه به روشی زیبا


ژله خرده شیشه


الویه






نظرات شما


سعیده :

سلام
من این کیک اسفنجی رو درست کردم و خامه کشی انجام اما نمیدونم چرا خامه ای که بین کیک میریزم و تزیینش تموم میشه و برای خنک شدن میذارم یخچال بعد از چند ساعت چیزی ازش نمونده انگار به خورد کیک میره چندین بار اینجوری شده نمیدونم چیکار کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

*****************************************************************

سلام عزیزم مشکل به خورد کیک رفتن خامه مربوط به مرطوب نکردن کیک با شهده هست

شما کیک رو اول با یه شهد مثل شربت بار یا آب کمپوت مثلا مرطوب کن و بعد خامه کشی رو انجام بده و همیشه هم ضخامت زیادی خامه بین کیک بذار

زهرا :

عزیزم کارات عالین
ولی اگه خامه رو 15 دقیقه با هم زن بزنیم تبدیل به کره میشه
من چون کلاس کیک پزی رفتم و مربیمون گفته بیشتر از 8 دقیقه بزنین خامه تبدیل به کره میشه و تکه تکه میشه
حتی تو دستور رو بسته های خامه زده بین 8 تا 10 دقیقه بزنید

------------------------------------------------

عزیزم من همیشه خامه رو بین 12 تا 15 دقیقه میزنم تا خوب فرم بگیره

به دمای هوا هم بستگی داره

مونا :

سلام از آموزش های عالیتون ممنونم. آشپز هنرمند واقعا برازنده شماست.
میخواستم بدونم خامه قنادی رو چجوری باید فرم بدم؟ چون تهیه خامه فرم گرفته کمی برام مشکله ممنونم از راهنمایی شما.

--------------------------------------------

سلام دوست عزیز

از محبت و لطف شما بی نهایت ممنونم

خامه قنادی رو باید 15 دقیقه با همزن بزنید تا فرم بگیره

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: