الی بانو


 
این هات چاکلت مکزیکی فرقی که با بقیه هات چاکلت ها داره وجود دارچین و فلفل قرمز تنده که یه مزه استثنایی به این نوشیدنی میده.
 
 
پس چند نکته رو در نظر داشته باشید واسه این هات چاکلت مکزیکی :
 
۱. به مقدار کمی سرو بشه مثل قهوه غلیظ 
۲. جرعه جرعه نوشیده بشه .
۳. لیوان آب فراموش نشه.
 
 
مواد لازم برای 3 نفر :
 
۲ پیمانه شیر پر چرب
 
۴ قاشق غذا خوری یا ۵۰ گرم پودر کاکائو 
 
نمک در حد پاشیدن 
 
۱۰۰ گرم شکلات کاکائوی ( که بهتره بالای ۶۰ درصد کاکائو باشه )
 
دارچین  نصف قاشق چای خوری 
 
فلفل قرمز تند ۱/۴ قاشق چای خوری
 
نوتلا: 2قاشق غ خ درصورت تمایل
 
سس شکلات:4 قاشق غ خ
 
مارشمالو(میتونید بجاش از خامه استفاده کنید
 
نسکافه ۱ قاشق چای خوری ( دلبخواهی )
 
وانیل پودری نصف قاشق چای خوری ( دل بخواهی )
 
 
خوب خیلی راحت و بی درد سر تو یه قابلمه شیر و پودر کاکائو ، نمک، دارچین، و فلفل قرمز ، وانیل و نسکافه رو اضافه میکنیم و
 
میزاریم رو اجاق گاز. وقتی گرم شد شکلات و نوتلا و سس شکلات رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.در نهایت مارشمالو رو
 
هم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حل بشه
 
 وقتی مواد یه دست شد و نزدیک شد به مرحله جوش ،زیرشو خاموش میکنیم و تو فنجان مورد نظر ریخته و چند
 
تکه مارشمالو یا 1 قاشق خامه فرم گرفته یا کمی کف شیر روی نوشیدنیمون میریزیم
 
کمی دارچین هم روش میپاشیم و از خوردن این نوشیدنی معرکه لذت می بریم
 
 
 
 
 
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک شکلاتی


کیک نوتلا (nutella bread)


خوراک ماهیچه


بورک برنج






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: