الی بانو


گراتن باددمجان همیشه برای من یه غذای خیلی سنگین و چرب بود اما من با کبابی کردن بادمجونا بالاخره تونستم یه 

نوع کم چرب و سبک و خوشمزه شو درست کنم که به نظر خودم از نوع سرخ کرده اش خیلی خوشمزه تر بود

مواد لازم:

بادمجان کبابی:4 عدد

گوجه فرنگی:3 عدد

سیر:5 حبه

پیاز:1 عدد

سس سفید یا بشامل: 3/4 پیمانه یا کمتر

نمک و فلفل و اویشن و زردچوبه

جعفری خرد کرده:2 قاشق سوپخوری

پنیر پیتزا:به میزان مورد علاقه(هرچی بیشتر بهتر)

قارچ:2 عدد

فلفل دلمه:ددرصورت تمایل

 

ابتدا بادمجانها رو کبابی کنید سپس اونا رو ساطوری کنید و با کمی نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کنید

سس سفید رو هم به این روش آماده کنید:

1 لیوان شیر و 2 قاشق غ خ آرد و 10 گرم کره و کمی نمک و فلفل سیاه رو ، روی حرارت متوسط مدام هم بزنید تا غلیظ بشه

وقتی سرد شد اون دو قاشق جعفری ساطوری رو باهاش مخلوط کنید

 

 

برای سس گوجه:

گوجه فرنگی رو پوست گرفته و خرد کنید

توی تابه ابتدا پیاز و سیر رو تفت بدید سپس گوجه فرنگی و قارچ رو اضافه کنید و بذارید خوب سرخ بشن

در نهایت نمک و فلفل و آویش اضافه کرده و زیر سس رو خاموش کنید

برای درست کردن گراتن:

یه ظرف پیرکس رو با کمی روغن زیتون چرب کنید و کفش کمی سس گوجه بریزید

سپس به ترتیب :

ابتدا بادمجان ، بعد سس گوجه و سس سفید و پنیر پیتزا رو اضافه کنید و این کار رو ادامه ببدید تا مواد تموم بشه

در نهایت روی این مواد یه عالمه پنیر پیتزا بریزید

میتونید فلفل دلمه ای هم روی موادتون بچینید که خوشمزه ترش میکنه

 

 

 

ظرف گراتن رو به مدت 20 تا 30 دقیقه توی فر از قبل گرم شده با دمای 180  درجه قرار بدید

در نهایت گریل رو هم روشن کنید تا روی پنیر طلایی بشه

نوش جان

با خیارشور و سس کچاپ محشر میشه این گراتن

 

 

چون این گراتن رو برای مهمونام درست کردم نشد سر میز از برشش عکس بگیرم و انقدر خوشمزه 

بود که چیزیش برنگشت که بتونم ازش عکس بگیرم

 

 

اگه شما درست کردید یه عکس از برشش برام بفرستید بذارم اینجا

چون خودم ممکنه حالا حالا فرصت نکنم درست کنم



به شما پیشنهاد میکنیم :





مربا و مارمالاد فیله پرتقال


کیک مرغ


کیک پرتقالی با سس پرتقال


حلوا شیر زعفرانی






نظرات شما


صالحه :
سلام گلم عاشق دستوراتم چون مصرف روغن توش پایینه
******************************
سلام ممنونم عزیزم لطف دارید
مژگان :

خيلي غذاهاتون متنوع هستش
من خيلي لذت مي برم همش مي گردم تو اين سايت

*************************************************

شما خیلی به ما محبت دارید عزیزم

 

بانوی جوان :

سلام خانمی خیلی سایت عالی و خوبی داری.واقعا از شما ممنونم.اینقدر خوشحال شدم از دیدن سایت زیبا و کاملتون.دستت درد نکنه عزیزم خییییییییلی گلی که تجربیاتت رو در اختیار همه میذاری.خسته نباشی

*********************************************************************

سلام دوست عزیزم از محبت بی دریغ شما و لطفی که به بنده دارید ممنونم ....شرمنده میفرمائید

مصی مامی کیان :

سلام
الی بانو جونم
دستت طلا با این رسیپی هات
الان اینو می درستم
اووووم به نظر خوشمزه میاد
فقط یه زحمت:میشه بگی رسپی هات واسه چند نفره؟؟

------------------------

سلام

فدات دوستم

این غذا تنهایی برای دو نفر

اما کنار غذای دیگه برای 4 نفره

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: