الی بانو


ایده ی این رسپی خوشمزه و ساده رو از شف طیبه عزیز گرفتم

این شیرینی بسیار خوش قلق و ساده و خوشمزه هست و برای عید و مناسبت ها گزینه ی خیلی خوبی محسوب میشه

مواد لازم:
 
آرد يك و يك چهارم ليوان
 
فندق 100 گرم
 
كره 100 گرم
 
تخم مرغ 1 عدد
 
وانيل نصف ق چ
 
پودر شكر دو سوم ليوان
 
فر رو روی 180 درجه روشن کنید
 
فندق  رو آسیاب کنید  و با آرد و شکر مخلوط کنید(میتونید همه رو توی بلندر آسیاب کنید)
 
تخم مرغ و وانیل و کره خرد شده رو اضافه کنید و یک دقیقه بزنید تا خمیر شکل بگیره چون کمی سفته با قاشق همش بزنید
 
اگه از بلندر استفاده کنید کار راحت تره
 
نکته مهـــــــــــــــــــم: کره باید حتما سرد باشه
 
از خمیر به اندازه یک گردو کف دست گرد کنید و سپس به شکل استوانه در بیارید و مثل فندق اونو خم کرده و در سینی فر
 
که کاغذ روغنی انداختید بچینید
 
سینی رو در فر به مدت 15 دقیقه قرار بدید
 
از فر خارج كرده و اجازه ميديم سرد بشن.
 
بيسكويت در فر اندكي پف ميكنه و ترد ميشه اما تغيير شكل آنچناني نميده.
 
نيازي هم نيست كه تغيير رنگ بده (مگر اينكه خودتون مايل باشيد بيسكويتهاتون برشته‌تر بشن)
 
 
 
 
 
 مقداري شكلات رو كاملا ذوب ميكنيم و بعد مقداري شكلات خورد شده بهش اضافه ميكنيم و باز اينقدر هم
 
ميزنيم تا يكدست بشه. بسته به دماي شكلات اندازه خورده شكلاتها متغير خواهد بود اما
 
حدودا يك چهارم مقدار شكلات ذوب شده از خورده شكلات استفاده ميكنيم
 
كار ساده اي نيست پس اگر نتونستيد شكلات رو به درستي تمپر كنيد ديگه چاره اي نيست بايد بيسكويتها
 
رو در جا از يخچال بيرون آورده و جلوي مهمونها بذاريد.
 
دو سر نعلها رو به شکلات آغشته کنید...سعی کنید از شکلات تلخ با کیفیت مرغوب استفاده کنید
 
من نصف خمیر رو باهاش شیرینی فندقی گرد درست کردم
 
با این رسپی حدود 30 تا نعلی میتونید درست کنید
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





حلیم بادمجان


تارت نارگیل و خامه


قلیه میگو


تارت آلبالو و شلیل






نظرات شما


فاطمهـ :

ما که فر نداریمـ راهی نداره؟ :(

---------------------------

عزیزم شما میتونید شیرینی هایی که فر نمیخواد و خیلی هم متنوع هست درست کنید

مریم :

سلام به شما. از آموزشهای خوب شما ممنونم. واقعا آشپز هنرمند برازنده شماست.
میخواستم بدونم کره ای که در این آموزش استفاده شده فرمودید باید سرد باشه. منظور اینه که باید از فریزر بیرون بیاریم یا دمای یخچال کافیه؟
اصطلاح تمپر کردن شکلات یعنی چه؟

ممنون از راهنمایی شما

------------------

 

سلام عزیزم

ممنونم از محبت شما.....یعنی از یخچال درش بیاری عزیزم

تمپر یعنی ذوب کردن...روش کلیک کن میری تو لینکش

این تمپر:

 مقداري شكلات رو كاملا ذوب ميكنيم و بعد مقداري شكلات خورد شده بهش اضافه ميكنيم و باز اينقدر هم
 
ميزنيم تا يكدست بشه. بسته به دماي شكلات اندازه خورده شكلاتها متغير خواهد بود اما
 
حدودا يك چهارم مقدار شكلات ذوب شده از خورده شكلات استفاده ميكنيم
 
كار ساده اي نيست پس اگر نتونستيد شكلات رو به درستي تمپر كنيد ديگه چاره اي نيست بايد بيسكويتها
 
رو در جا از يخچال بيرون آورده و جلوي مهمونها بذاريد.
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: