الی بانو


ماهی زبون یکی از ماهی های خیلی خوشمزه جنوب هست

البته ماهی استخون داری هست اما انقدر خوشمزه اس که به راحتی میشه با جدا کردن استخوناش کنار اومد

اینم بگم گوشت این ماهی خیلی راحت از روی استخون جدا میشه

برای پخت این ماهی هم به سورت شنیسل هم سرخ کرده:

ابتدا ماهی رو توی مخلوطی از پیاز و سیر و نمک و فلفل سیاه و پودر آویشن و پودر تخم گشنیز و آبلیمو و زعفران به مدت دو ساعت خوابوندم

 

 

 

سپس تابه رو با کمی رو غن رو حرارت گذاشتم تا خوب داغ بشه

بعد یکی از ماهی ها رو همینطوری تو تابه سرخ و برشته کردم

اون یکی هم که شنیسل شد رو ابتدا تو آرد تو آرد سفید زدم

بعد تو آب سرد

و دست آخر تو آرد سوخاری زدم و یه کاور ضخیم رو ماهی درست کردم و توی روغن سرخ کردم

 

 

در نهایت مخلوط سیر و پیاز رو هم سرخ کردم و کنار غذا گذاشتم

 

 

خیلیییییییییییییییی خوشمزه بود جاتون خالی

یه بافت کرانچی خیلی خوشمزه داشت

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک رولتی


تزئین سالاد


دسر پان اسپانیا


آش ماست






نظرات شما


مامان شیرین :


سلام

الی جون دستتدرد نکنه مثل همیشه معرکست

الی جون میشه این غذا رو با ماهی دیگه هم درست کرد یا نه ؟

---------------------------------

سلام عزیزم

ممنونم دوست جون

با هرماهی بدون استخوان میشه درستش کرد

فقط ماهی درشت باشه بهتره
 

اعظم :

عالیه ی دوست عزیزم.
ای خدای دگرگون کننده دلها و دیده ها،ای تدبیر کننده روز و شب
ای دگرگون کننده حالی به حالی دیگر،حال مارا به بهترین حال دگرگون کن
پیشاپیش سال نو مبارک.

----------------------------------

ممنونم دوست هنرمندم

سال نوشما هم مبارک

با آرزوی بهترین سالها برای شما

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: