الی بانو


شیرینی لطیفه که درست کردم از اونجایی که بافت و دستورش همون لیدی فینگر بود یه چندتاییش رو گذاشتم برای تیرامیسو

و چون خیلی هم تنبلیم گل کرده بود یه تیرامیسوی بدون تخم مرغ اما خوشمزه درست کردم

آخه به نظر من تیرامیسو با تخم مرغ بیشتر مزه ی تیرامیسو میده اما بدون تخم مرغ هم خیلی خوشمزه بود خوشم اومد

 

برای این دسر 

اول 1 قاشق مربا خوری نسکافه رو با 1/4 لیوان آب جوش حل کردم

بعد 1 بسته پنیر ماسکارپنه رو با 1 لیوان خامه فرم گرفته و 2 قاشق سرصاف شکر مخلوط کردم

توی یه ظرف پیرکس یه لایه از لیدی فینگر هامو چیدم و با برس روشون نسکافه کشیدم تا کمی خیس بشن

و 1 لایه هم از مخلوط خامه و پنیر روش کشیدم و لایه بعدی لیدی فینگر رو هم چیدم

دوباره با برس روشون نسکافه کشیدم که خیس بشن و لایه آخر خامه پنیری رو هم روی لیدی فینگرها کشیدم و

یک لایه هم پودر کاکائو  روی دسرم پاشیدم

و چندتا لیدی فینگر باقیمونده رو روی دسرم گذاشتم و با کمی خامه پنیری و پودر کاکائو تزیین کردم

دسرم رو 24 ساعت تو یخچال گذاشتم و بعدش هم که جاتون خالی زدیمش تو رگ

 

 

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





منوی آموزش آنلاین کارگاه مرداد 95


آش دوغ اردبیل


چیز کوکی با اسمارتیز


فلافل






نظرات شما


مهدی :
پنیرماسکارپنه چیه/میشه به جاش چی گداشت
******************************************
به جاش پنیر خامه ای بی نمک استفاده کنید